İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,317
Sadece fanları 1500 TL. PSU alıp takmayı düşünürseniz eğer bunun yerine PSU'lu halini alın daha iyi: Git
Bence ayrı PSU alınmalı. Ben de PSU arıyordum ve A650BNL hakkında herkes almayın demiş. Onun yerine A650BN tercih ettim ve çok iyi!Sadece fanları 1500 TL. PSU alıp takmayı düşünürseniz eğer bunun yerine PSU'lu halini alın daha iyi: Git
A750BN kötümü ben onu alıcam.Bence ayrı PSU alınmalı. Ben de PSU arıyordum ve A650BNL hakkında herkes almayın demiş. Onun yerine A650BN tercih ettim ve çok iyi!
A650BNL'in kötü olan versiyonu full range olmayan versiyonu. O versiyonu F seviyesi bir PSU. Bu full range versiyonu ise C seviyesi ve A650BN ile çok benzer.Bence ayrı PSU alınmalı. Ben de PSU arıyordum ve A650BNL hakkında herkes almayın demiş. Onun yerine A650BN tercih ettim ve çok iyi!
O yorumlar eskide kaldı artık. Oreki hocanın yaptığı yorumlardan bahsediyorsanız oda öyle diyor zaten. 3 farklı modeli var bu PSU'nun. DC-DC + 230V, DC-DC + 110-230V, grup regulasyon + 230V gibisinden. Ayrıca regulasyon konusunda full range BNL modeli BN modelinden üstün.Bence ayrı PSU alınmalı. Ben de PSU arıyordum ve A650BNL hakkında herkes almayın demiş. Onun yerine A650BN tercih ettim ve çok iyi!
Nerden anlayacağız hangisi olduğunu ?O yorumlar eskide kaldı artık. Oreki hocanın yaptığı yorumlardan bahsediyorsanız oda öyle diyor zaten. 3 farklı modeli var bu PSU'nun. DC-DC + 230V, DC-DC + 110-230V, grup regulasyon + 230V gibisinden. Ayrıca regulasyon konusunda full range BNL modeli BN modelinden üstün.
Nerden anlayacağız hangisi olduğunu ?
Ben 2.300'e A650BN almıştım gayette iyi.Rehber: MSI MAG A-BNL Full range olan ve Full range olmayan versiyonları nasıl ayırt edilir?
Öncelikle Full range olmayan modelinin arka kısmı: Etiketin üzerinde bu ibare yer alır: Bu da Full range modelin arka kısmı. Tasarımsal değişikler söz konusu. Full range olan modelin etiketi: Eğer MSI A650BNL almayı düşünüyorsanız, mutlaka full range olan modeli tercih etmenizi öneririm...www.technopat.net
Burada yazıyor lakin bunun grup regulasyonlu hali halen muallakta. Muhtemelen sadece çin için yapılmış OEM bir model.
Kötü değil zaten. Sadece BNL modelide kötü değil.Ben 2.300'e A650BN almıştım gayette iyi.