Arthur Morganx isimli üyenin son içerikleri

1. A

Resident Evil 9 atma sorunu

calypso çeviriden yüklemiştim
  2. A

türkçe yamadan oluyormuş daha dün oynuyordum bitirdim yamadan olmaz dedim yamayı silince düzeldi
  3. A

oynadım bitirdim tekrar grace tps olarak oynamak için açıyım dedim açamıyorum oyunu girince direk kendi kendine atıyor ne hata veriyor nede başka bir şey
  4. A

Yeni başlayan birine anime önerisi

aksiyon macera hayatta kalma komedi de olabilir
  5. A

Yeni başlayan birine anime önerisi

anime izlemeye yeni yeni başladım nier automata oyununu çok severim animesi olduğunu öğrendim izledim ve anime izlemeyi sevdim ondan sonra attack on titan izledim ve çok güzeldi şimdi one punch man izliyorum 1. sezon 6 bölüme geçtim var mı önerebileceğiniz güzel animeler
  6. A

Shadow of tomb raider için yama

virüssüz güzel çalışan bir yama önerebilir misiniz?
  7. A

Witcher 3 online yardım

online modu kurdum oynuyorum ama insanlar el filan sallıyor farklı animasyonlu hareketler yapıyor onu nasıl yapıldığını bulamadım yardım edebilirmisiniz
  8. A

Tainted Grail: The Fall of Avalon Alınır mı

bu oyun için ne diyorsunuz yeni nesil skyrim ve indirime girmiş
  9. A

Star Wars Outlaws almayı düşünüyorum alınır mı

şuan indirimde ve bitmesine 2 saatden az kaldı 16 dolar civarı bir şey oyun hakkında hem olumlu çok yorum hemde olumsuz var bilemedim jedi serisini oynayıp sevmiştim birde filmlerine başlıyacağım yakın zamanda
  10. A

Steam Profilimi Güzelleştirmek İçin Ne Yapabilirim

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ steam profilim şuan böyle sizce güzel mi ve ek olarak ne ekleyebilrim
  11. A

Nier Automata düşük fps sorunu

imzamdaki sistem ile 1440p de oynuyorum yüksek ayarlarda 60 fps göremiyorum bu normal mi dünyaya iniş yaptım açık alanda 60 fps alamıyom
  12. A

Steamden Hangi Oyunu Almalıyım

https://steamcommunity.com/profiles/76561198279943166/ rdr cp uncarted ac ler fllan epicde var
  13. A

Steamden Hangi Oyunu Almalıyım

rdr epicde var 1767570413 o kadar olmasda bende de 450 saat var witcher 3
Geri