Arthur Morganx isimli üyenin son içerikleri

1. A

Resident Evil 9 yeni güncellemeden sonra atıyor

oyunu açamıyorum intro giriyor sonra atıyor direk dinput8.dll dosyasını silince açılıyor ama o zamanda türkçe yama gidiyor yardımcı olabilirmisiniz
  2. A

Eneba güvenilir mi steam key için

steam key almayı düşünüyorum da güvenilir midir
  3. A

Resident Evil 5 Türkçe yama hata

nasıl çözebilirim
  4. A

Resident Evil 5 ve 6 almayı düşünüyorum almalımıyım

biliyorsunuz bugün akşam ilkbahar indirimleri var re 5 6 almayı düşünüyorum resident evil 2 ve 3 ,4 remake re 7 8 9 var oynadım bitirdim hepsini seriyi tam anlamak için videosunu filan izledim de yinede oynamayı düşünüyorum halen oynanabilecek düzeyde mi birde co-op olayı varmış sanırım...
  5. A

Resident Evil evrenindeki en güzel kadın karekter

Benim zevkime göre jill valentine
  6. A

Resident Evil evreninin en iyi kadın karekteri

Benim için taktik bilgisi dövüş yetenekleri STARS gibi bir ekipte olmasından nemesis gibi bir tyrant yenmesinden dolayı jill valentine
  7. A

Resident Evil 9 atma sorunu

calypso çeviriden yüklemiştim
  8. A

türkçe yamadan oluyormuş daha dün oynuyordum bitirdim yamadan olmaz dedim yamayı silince düzeldi
  9. A

oynadım bitirdim tekrar grace tps olarak oynamak için açıyım dedim açamıyorum oyunu girince direk kendi kendine atıyor ne hata veriyor nede başka bir şey
  10. A

Yeni başlayan birine anime önerisi

aksiyon macera hayatta kalma komedi de olabilir
  11. A

Yeni başlayan birine anime önerisi

anime izlemeye yeni yeni başladım nier automata oyununu çok severim animesi olduğunu öğrendim izledim ve anime izlemeyi sevdim ondan sonra attack on titan izledim ve çok güzeldi şimdi one punch man izliyorum 1. sezon 6 bölüme geçtim var mı önerebileceğiniz güzel animeler
  12. A

Shadow of tomb raider için yama

virüssüz güzel çalışan bir yama önerebilir misiniz?
  13. A

Witcher 3 online yardım

online modu kurdum oynuyorum ama insanlar el filan sallıyor farklı animasyonlu hareketler yapıyor onu nasıl yapıldığını bulamadım yardım edebilirmisiniz
  14. A

Tainted Grail: The Fall of Avalon Alınır mı

bu oyun için ne diyorsunuz yeni nesil skyrim ve indirime girmiş
  15. A

Star Wars Outlaws almayı düşünüyorum alınır mı

şuan indirimde ve bitmesine 2 saatden az kaldı 16 dolar civarı bir şey oyun hakkında hem olumlu çok yorum hemde olumsuz var bilemedim jedi serisini oynayıp sevmiştim birde filmlerine başlıyacağım yakın zamanda
Geri