arthurmorgan75 isimli üyenin son içerikleri

1. A

SONUÇLANDI:ACER RAM TAKTIĞIM İÇİN GARANTİYİ DEVRE DIŞI BIRAKTI

1767133924 Teşekkürler hocam 1767134223 Hocam maalesef malum servisin böyle mağdur ettiği bir sürü kullanıcı var ve buna rağmen bu üçkağıtçılığı bırakmaya niyetleri yok gibi.
  2. A

Bugün itibariyle süreç lehime sonuçlandı.
  3. A

40-45K BANDINA HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Körsün diyen olmadı ama yinede teşekkürler tavsiyen için
  4. A

https://www.incehesap.com/curious-9060xt-oem-paket-fiyati-62708/ Hocam bu nasıl sence
  5. A

40-45k bandında taksitli alınabilecek sistem önerir misiniz?
  6. A

45-50K BANDI SİSTEM ÖNERİSİ

Yeni bir sistem almayı düşünüyorum hazır kasım indirimleri varken 45 50 bandında sistem önerilerinize açığım.
  7. A

Cihaz ilerde bozulursa taktığınız ramden bozulmuş diyip geri gönderirler mide bulandırıcı bir firma
  8. A

Çok teşekkürler,bence garantisi devam ediyorsa bitmesine daha varsa gönderin servis taksın yoksa ilerde arıza verirse sizde bu rezil firmayla muhatap olursunuz
  9. A

Hocam şikayetvara göz attım ama oradaki hiç bir müşteriye geri dönmemişler
  10. A

Üstüne dalga geçiyorlar müşteri temsilcisini arayıp yukarıdaki donanım arşivi videosunu kaynak olarak belirttiğim de dalga geçerek gidip derdinizi ona anlatın dedi
  11. A

Hocam garanti sonraki ay bitiyor 1755788875 Hocam o zaman başka bir kılıf bulurlardı kesin
  12. A

Aşağıdaki videoda 5.21 den itibaren durumu açıklıyor ama bana 1 sene önce taktığım ram kapağının bilgisayari sarja taktığım anda bozulmasının alakası saçma geldi
  13. A

Merhabalar acer nitro 5 bilgisayarım yaklaşık 1 hafta önce sarja taktığım anda kapandı ve bir daha açılmadı servise gönderdim ardından servis bana ürünün ram yükseltmesi yaparken(yaklaşık 1 sene önce) kapağı yanlış taktığımı bu yüzden garantinin devre dışı kaldığını söylediler ve 47500 tl...
  14. A

FC 25 TAKILMA SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR

Sanmıyorum hic bir oyunda sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar sadece ea oyunları problem çıkarıyor
  15. A

FC 25 TAKILMA SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR

Online offline fark etmeksizin oyun arada sırada yavaşlıyor, takılıyor gibi oluyor nasıl çözerim bu durumu Ekran kartı rtx4050
Geri