arthurmorgan75
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
1500-2000 tl arasında gamepad arıyorum pc için tuş düzeni fark etmez
Pc için tabikide asla alınmazXbox Series X kontrolcüsü al, gayet rahat kullanıyorum.
hocam çoğu yerde bu gamepadin çok önerildiğini gördüm bunu tercih edicem büyük ihtimalle fakat zd gaming classic legendinde ismini çok duydum o gamepad hakkında bir fikriniz var mıdır
fena bir kontrolcü değil ama claw's tactical combat varken alınmaz claw's çok fazla artısı var mekanik tuşlar, şarj ünitesi ve jiroskop gibihocam çoğu yerde bu gamepadin çok önerildiğini gördüm bunu tercih edicem büyük ihtimalle fakat zd gaming classic legendinde ismini çok duydum o gamepad hakkında bir fikriniz var mıdır
hocam peki gamepower asuraya ne diyorsunuz bu ikisi arasında kaldımfena bir kontrolcü değil ama claw's tactical combat varken alınmaz claw's çok fazla artısı var mekanik tuşlar, şarj ünitesi ve jiroskop gibi
Asura'da güzel kontrolcü bende de var fiyatına göre kutu içeriğinde sunduğu şeyler ve kalitesi bence iyihocam peki gamepower asuraya ne diyorsunuz bu ikisi arasında kaldım
hocam ikisi arasından hangini tercih edersinAsura'da güzel kontrolcü bende de var fiyatına göre kutu içeriğinde sunduğu şeyler ve kalitesi bence iyi
az bısı arrtırıp 200 tl gıbı pxn p5 8k var1500-2000 tl arasında gamepad arıyorum pc için tuş düzeni fark etmez
Asura ve Claw's arasında Asura tercih ederimhocam ikisi arasından hangini tercih edersin
stickler çok iyide membrane tuş setleri ve kutu içeriği çok düşük hani anca ucuza kontrolcü alıp rekabetçi oynarım diyenler için alınıraz bısı arrtırıp 200 tl gıbı pxn p5 8k var
teşekkürler hocamAsura ve Claw's arasında Asura tercih ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
stickler çok iyide membrane tuş setleri ve kutu içeriği çok düşük hani anca ucuza kontrolcü alıp rekabetçi oynarım diyenler için alınır