Anladım, piyasayı öğrenmen, keşfetmen gerek öncelikle... Eğer para lazım değilse bırak kalsın, üç beş çok düştüğünde katarsın, ne zaman ki paraya ihtiyacın...
Evet Öyle düşünüyorum birde ilk yatırımım hocam 23 lot almıştım piyasayı öğrenmek için çok cüzi bir miktar harçlıkları attım öyle diyim. Büyük bir para değil
Yakın zamanda c kodlama dersi alıyordum üniversitede. Dili öğrenmek içinse fehmi uyarı izliyordum gayet güzel anlatıyordu. Şimdi de java dersi alacağım ama...
Karanlık oda çıkışı :D :
1770304226
Tahtacılar işi azıttı mı acaba yoksa küçük yatırımcılar artık beklemekten bıkmış da olabilir... Dışarıdan izlemekteyim 🍿
Bir de olmazsa olmaz bir soru var:
-Neden satıyorsun, daha yeni almışsın? Ne tür bir sıkıntısı vardı?
İkinci el piyasasında didik didik yaparlar ki çok...
Anlık bist verileri:
Hisselerin çoğu düşüşte, değerli madenler de düşüşte... ASELS duraklama döneminde önceden yazdığım gibi, günlük zikzaklar yapması...
Peki ücret talep etmiyorlarsa ne istiyorlar, belge filan mı? Kimse belge veya malzemelerin parasını almadan mal göndermez... Eğer böyle bir durum varsa %99...
Bir maldan yatırım amacıyla iyi kar elde etmek için piyasada tekel olmak gerektir, bireysel kullanıcılar ise bunu yapamazlar. İstisnalar kaideyi bozmaz ama...