Valla monitör ekran kartı vb ürünleri yüz yüze satıyorum kargo isterse tanıdık bul şehirde gelsin görüp alsın sana yollasın diyorum yada kendin gel bak öyle...
Satış yaparken mümkün olduğunca dürüst olmalısınız ki yarın öbürgün bir zıtlaşma olduğunda haklılığınız hep baki kalsın. Gerekli kusurları saklamadan yazmak...
Ya 10 satıştan bi tanesi bile sizin bütün hevesinizi, motivasyonunuzu çökertebilir işte onu diyorum... Zamanında 100 satış yapsanız da içinden 3-5 tanesi...
Valla bana güzel müşteri denk geliyor geçen elimde kelepir aldığım B580 vardı anlaştık 9500 e adam 10000/10500 mü ne attı hesabıma dedim yanlış olmasın...
Banada çoğu ölücü yazıyor. Hiç konuşmadan engelliyorum.
Aman müşteridir belki alıcak felan demeyin. Çoğu kişi ruh hastası. Adres verip söylediği yere...
Bi de öyle tipler vardır ki mesela bir kılcal çizik bile görse fiyat kırmak için adeta kendini parçalarlar hem de her şeyde anlaştığınız halde sonradan...
Bence bunun da cevabı yazdığımın ilk cümlesi zaten... Piyasayı sen belirlemiyorsun, tekel değilsin, bireysel şahsi bir tahmin sadece ama senin aklına gelen...
Sega Mega Drive iki efsane oyunla ben girişi yapmak isterim:
Adlarını yazmayacağım, belki hatırlarsınız :D
1) .....:
Grafikleri ve oynanışı mükemmel...
Casio plastik kasalı saatlerin pim yuvaları çok çabuk aşınıyor, bir çok casio saatim oldu ama sırf bu yüzden artık casio saat almaktan tam vazgeçecektim ki...
Benim holdinglere karşı alerjim var biraz 😁 Onların yüzlerine bile bakmam hatta, o kadar yani... Bana göre güvenilir değiller ama senin paran, senin karar...