Hiç bir halta yaramayan ama yalakalıkta bir numara olabilmeyi başaranlar ile kendi emeği, çalışması ve dürüstlüğü, ahlaklı oluşu ile makam, mevki sahibi...
Neden yerli ve milli ayağına milleti daha çok kandırıyorlar? Zaten askeri alan dışında doğru düzgün teknoloji üreten bir şirket yok ki, hepsi onun bunun...
Evet görmüştüm fakat 12 taxit olsa bile aynı ozelliktteki laptoplar çok daha ucuza denk geliyor örneğin hepsiburda gibi sitelerde 9 taxit var olay sadece...
İyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum :) Bakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik...
Bir tanıdık var ve aşırı indirim kovalayan biri, ona 14 şubat dolayısıyla ironi şeklinde eğlencesine şaka yapma planım var :) Aşağıdaki şeyleri kalpli güllü...
Toplam zarar işlemci ve ram olarak aslında baya yüksek gibi... Bu kadar yüksek meblağlı satışta madem o mahalleyi biliyorsunuz neden elden almadınız? Yani...
Cümlenden anlayabildiğim maliyetinin 15,80 TL olduğu, diğer kısımları anlayamadım... :(
MEYSU yeni halka arz olan bir şirketmiş baktığımda ve teknik...