Ben bu yaşıma geldim kurye ile yemek memek siparişi vermedim, bana ters 🤣 Ama madem bu işi yapıyorsun sorumluluğunu da taşımak zorundasın ya da daha düzgün...
Cezayı iptal ettiremezsin, kırmızı ışığa okeysin zaten ayrıca aynanı kaybettiğin yatırma durumunda tutanak tutsan dahi bu seni haklı çıkarmaz çünkü motor o...
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır... Öyle videoların varsa eğer mantığına bakmak lazım ama şu sıralar ben video filan izlemiyorum daha doğrusu o videolara...
Benim bildiğim dev inşaat şirketleri, yüklü miktarda serveti olan mütehaitler hep bir siyasi ya da belediyenin yalakasıdır, onlardan arsa, iş alarak kendini...
Milletvekilleri bence de 5 kuruş maaş almamalılar, zaten makamdan dolayı her türlü desteği ve rüşveti alan alıyor, hatta yedi sülalelerine yetecek kadar ...
Çin'den bazı ürünleri toptan alıp satanlar vardı zamanında sonra bir kısıtlama getirilmişti ve sanırsam tamamen kısıtlandı şimdi...? Alibaba üzerinden...
11/02/2026 Çarşamba borsa kapanış verileri:
Daha dün yazmıştım, ASELS için "GEL GEL" yapıyorlar, diye... Bugün de düşürdüler ama az düşürdüler, belki...
14'e kadar düştü fiyatı yen arz evet o yüzden ne olacağı da belirsiz olduğundan satayım mı zararına bekleyim mi sonuçta arzından %100 yükselmiş oldğundan...