Bende de laptop var ama %75 kablosuz manyetik iyi bir klavye bulmak cidden zor bütçe artsa bile zor. En uygun fiyatlısı Mag HE 75 zaten ama bence sesi kötü ve snap tap özelliği yok. Kablosuz arıyorsan alabilirsin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/718585/epomaker-he75-mag-black-purple-gateron-magnetic-white-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Biraz çıkabiliyorsan
Cihaz.tv Acer teknik servisinin yükseltme yapılan laptopları garanti dışı olarak gördüğünü söylüyordu. Hatta sitesinde sürekli güncellediği laptop önerileri listesinde de belirtiyor bunu.
Tamamen şans işi bence. Sorunlu çıksa bile iade kabul etmek yerine servise gönderilen ürünleri de çok gördüm. Ayrıca bir ürünü beğenmemek bile iade sebebi olabilir bence. Amazon bu konularda çok rahat.
Bu videodan sonra listeden elemiştim. Deathadder V3 Pro öneririm, ben de biraz indirime girmesini bekliyorum. Bütçenin tamamını kullanmak istiyorsan WL Mouselara bakabilirsin.
Yaklaşık 4 yıldır Zowie EC2 B kullanıyorum. Razer Deathadder v3 Pro deneme fırsatım oldu ve elime tam oturdu. V3 pro veya Viper v3 hyperspeed düşünüyorum. Wraith sitesinde satılanlar genelde öneriliyor ama onlardan çoğu elime küçük geliyor. Palm grip tutuşum var önerileriniz varsa alabilirim.
Bütçemi baya aşıyor malesef.
Normalde bütçemi 35 bin olarak belirlemiştim ama katlanarak gitti bu. Bu tarz ucuz 4060'ta düşünüyordum. Öneri için teşekkürler.
Benim için de kasa kalitesi, soğutma vs. daha önemli fakat fiyat 4070 bandına ulaşınca kafam karıştı.
Victus benim de hoşuma gidiyor...