Ashbringer isimli üyenin son içerikleri

1. A

EPOMAKER HE75 vs MCHOSE JET75

Bende de laptop var ama %75 kablosuz manyetik iyi bir klavye bulmak cidden zor bütçe artsa bile zor. En uygun fiyatlısı Mag HE 75 zaten ama bence sesi kötü ve snap tap özelliği yok. Kablosuz arıyorsan alabilirsin.
  2. A

EPOMAKER HE75 vs MCHOSE JET75

Kablosuz olması şart değilse jet 75 öneririm ben de sipariş geçmeyi düşünüyorum.
  3. A

Öneri Kablosuz Manyetik klavye önerisi

%60 klavye sıkıntı yaratmazsa fun60 ultra çok daha iyi. 5400'e satılan TMR versiyonu Wooting killer diye geçiyor zaten.
  4. A

Öneri Kablosuz Manyetik klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/718585/epomaker-he75-mag-black-purple-gateron-magnetic-white-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Biraz çıkabiliyorsan
  5. A

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 05/08 saat 18.00'da başlıyor

xdrive kampanyasını göremedim
  6. A

Nitro 16 AN16-41-R9M3 laptop upgrade için kasa açılırsa garanti dışı kalır mı?

Cihaz.tv Acer teknik servisinin yükseltme yapılan laptopları garanti dışı olarak gördüğünü söylüyordu. Hatta sitesinde sürekli güncellediği laptop önerileri listesinde de belirtiyor bunu.
  7. A

🔥İndirim Wraith Esports indirimli fiyatlar

Tamamen şans işi bence. Sorunlu çıksa bile iade kabul etmek yerine servise gönderilen ürünleri de çok gördüm. Ayrıca bir ürünü beğenmemek bile iade sebebi olabilir bence. Amazon bu konularda çok rahat.
  8. A

🔥İndirim Wraith Esports indirimli fiyatlar

W75 Alacaktım ama sırf bu yüzden almadım. Yeni üretim zaten herhangi bir sorunu çıkar elimizde kalır.
  9. A

Pulsar xlite v4 es alınır mı?

Bu videodan sonra listeden elemiştim. Deathadder V3 Pro öneririm, ben de biraz indirime girmesini bekliyorum. Bütçenin tamamını kullanmak istiyorsan WL Mouselara bakabilirsin.
  10. A

Çözüldü✓ 4 Bin TL Büyük Kablosuz Mouse Önerisi

Tamamdır teşekkürler
  11. A

1k polling rate i var herhangi bir dezavantaj yaratır mı 4k veya 8klara göre?
  12. A

Çözüldü✓ HyperX Cloud 3 Wirelles vs Steelseries Nova 5X vs Razer Blackshark V2 Hyperspeed

Nova 5 kullanıyorum. Mikrofon kalitesi güzel, baş ağrıtmıyor ve bluetooth özelliği var. Fakat dışarıdan gelen sesleri engellemede çok başarılı değil.
  13. A

Yaklaşık 4 yıldır Zowie EC2 B kullanıyorum. Razer Deathadder v3 Pro deneme fırsatım oldu ve elime tam oturdu. V3 pro veya Viper v3 hyperspeed düşünüyorum. Wraith sitesinde satılanlar genelde öneriliyor ama onlardan çoğu elime küçük geliyor. Palm grip tutuşum var önerileriniz varsa alabilirim.
  14. A

Çözüldü✓ Kaliteli 4060 vs Ucuz 4070?

Evet 4070 performansı cazip geliyor. Arada bir indirim oluyor indirimlere göre alacağım
  15. A

Çözüldü✓ Kaliteli 4060 vs Ucuz 4070?

Bütçemi baya aşıyor malesef. Normalde bütçemi 35 bin olarak belirlemiştim ama katlanarak gitti bu. Bu tarz ucuz 4060'ta düşünüyordum. Öneri için teşekkürler. Benim için de kasa kalitesi, soğutma vs. daha önemli fakat fiyat 4070 bandına ulaşınca kafam karıştı. Victus benim de hoşuma gidiyor...
Geri