Çözüldü✓ Kaliteli 4060 vs Ucuz 4070?

Reaksiyon skoru
3
4060lı cihazlara bakıyordum fakat fiyat buralara gelince 4070 mi alsam acaba demeye başladım. Karşılaştırmalarda 4070 bi 10 fps civarı fark ettiriyor ama daha fazla ısınıyor. Bu 3 cihaz arasında kaldım önerilerinize açığım.

4060lı cihazlara bakıyordum fakat fiyat buralara gelince 4070 mi alsam acaba demeye başladım. Karşılaştırmalarda 4070 bi 10 fps civarı fark ettiriyor ama daha fazla ısınıyor. Bu 3 cihaz arasında kaldım önerilerinize açığım.

Kaliteden ödün verme. Laptopta performans ikinci plana atılabilir.

victus amd işlemcili laptopların soğutma performansı hoştu tercih edilebilir.

İşlemci diğerlerine göre biraz düşük ama o farka değmez bence https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Dizüstü-Bilgisayarı-i5-12450H-82XV00NJTX/dp/B0CK84WKHS

bence Victus. Victus iyidir

Bunada göz atabilirsin 2k panel 32gb ram
Bütçemi baya aşıyor malesef.
Normalde bütçemi 35 bin olarak belirlemiştim ama katlanarak gitti bu. Bu tarz ucuz 4060'ta düşünüyordum. Öneri için teşekkürler.
Kaliteden ödün verme. Laptopta performans ikinci plana atılabilir.
Benim için de kasa kalitesi, soğutma vs. daha önemli fakat fiyat 4070 bandına ulaşınca kafam karıştı.
bence Victus. Victus iyidir
Victus benim de hoşuma gidiyor ama diğerlerine kıyasla kasa kalitesi olarak geride

Bütçemi baya aşıyor malesef.

Normalde bütçemi 35 bin olarak belirlemiştim ama katlanarak gitti bu. Bu tarz ucuz 4060'ta düşünüyordum. Öneri için teşekkürler.

Benim için de kasa kalitesi, soğutma vs. daha önemli fakat fiyat 4070 bandına ulaşınca kafam karıştı.

Victus benim de hoşuma gidiyor ama diğerlerine kıyasla kasa kalitesi olarak geride
diğerlerinin kasa daha iyi tabii de içinde 4070 bulunduğu için göz ardı edilebilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,123
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri