Hocam fazla uğraşmak istemiyorum. Kime ne sorsam o kötü diyor. 4070 alacaktım. O kötü 4070 Ti al onu alacaktım, 4070 s ti al dediler. Biri sacmalama 5070 al...
Düşük bütçe de MSI laptopları iyi değil, Acer gaming laptoplar gayet güzel ama fiyatı çok artmış, Lenovo LOQ veya Asus tuf tercih etmeni tavsiye derim...
Bence masayı düzenle biraz, sürekli kullanmadığın şeyleri başka yere koy, kasanın üstüne taktığın kablo eğer yetişiyorsa kasanın arkasına tak, 2 tane vida...
Hocam laptop ekranı normale göre daha belirgin oluyor ışık sızmaları, benim laptopda da öyle ama bu kadar değil. (Asus Tuf).
Dediğiniz gibi kamera da bir...
Arkadaş doğru söylemiş, genelde işlemiyor. 2 yıl önce kulaklık almıştım, uzun kullanımda ses saniyelik gidip geliyordu ve dip ses vardı ve o modelde dip ses...
Genelde işlemez
1760209166
Benim sistemimde kendi kendine kapanıp açılıyodu servise gönderdim ramle işlemci değişti sözde ama hala aynı arıza devam ediyor...
Diski görmüyor hocam PC yi kapatıp bi kabloları falan kontrol edin, iyi oturmuş mu m2 ise anakart üzerini kontrol edin vs. Takılı olan tüm diskleri kontrol...