Isınmayan laptop yok, var diyen laptop kullanmamış olabilir. İstediği kadar macun vs olsun. Bataryası ölmeyen laptop yok, bir süre sonra direkt sağlık...
Muhteşem bir oyundu benim için fena Sarıyordu ama dengesiz geliştirici kapattı oyunu herkes şikayetçi bu durumdan :/
1761483731
Andırıyor ama aynı değil
Sen bilirsin ama bence anakarta bu kadar yatırım yapmaya gerek yok gibi. Onun yerine işlemcinin ekran kartının üstüne koysan bana göre daha iyi olur ama...
Ya attığını al ya da aşağıda attığımı al. Başka yok zaten bu bütçede, acelen yoksa biraz bekle haftaya indirimler başlayacak. Hepsiburada 1 kasımda başlıyor...
3 yıl c750 gold modelini kullandım. Ne ses ne ısınma bir problem yaşamadım. Şu an c1200 kullanıyorum yine bir sıkıntısı yok, üstelik ben bu fiyattan daha...
Önemli değil, sistemin hayırlı olsun şimdiden.
Arkadaşın da söylediği gibi o işlem çok kolay kafanı karıştırmasın. Hikayeli oyunlarda hiç bir fark yok...
sadece 105w hazır modunu açmanı öneriyorlar expo gibi bir şey
ben ısınmasın diye 65w stok halinde kullanıyorum yetiyor zaten ilerde yetmediği yerde 105w...
öncelikle yorumun için teşekkür ederim
7800X3d almaya daha yakınım çünkü 9700x diğer forumlarda okuduğuma göre overclock ve benzeri işlemleri varmış o...
FPS konusunda arkadaşım alpha kullanıyor, geçeli 2 hafta falan oldu baya memnun. Ben HS80 kullanıyorum, ses ve mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi ama FPS...