2 gamepad arasında kaldım sonunda 2-3 mesajdan sonra müvekkilin GALE HALL hakkında nihayet X'te gördüğü bir kullanıcı geribildirimini paylaştı. Sen ne yapmaya geldin konumu neden kirletiyorsun? EOS PRO II hakkında bir önerin varsa paylaşabilirsin. Ayırca uzun bir araştırmadan sonra o 2 gamepad...
Hala oluşturduğum konuya kirlilik yapıyorsun. Cevabımı hâlâ alamadım rapor edeceğim. İki gamepad arasında kaldım farklı gamepad düşünmüyorum, ok? EOS PRO ile GALE HALL kötüleyen tek sana rastladım. Wraith mağazasında ki yorumlarla senin yorumu okuyorum alakasız ve yanlış bilgilendirme görüyorum.
Gerekirse başkalarına gamepad tavsiyesi yapma hayatlarını karartma. Benim şansa ihtiyacım yok konuyu açarken iki gamepad arasında kaldığımı yazmışım sen bana farklı gamepad öneriyorsun, banane?
1790059813
Kesinlikle. Konuda yazdığım gibi iki gamepad arasında kaldım ve ikisinde de kabloluya...
Zaten benim derdim de tam olarak bu. “Bu fiyattaki kollarda sorun ihtimali düşük” demekten ziyade, iki model arasında özellikle FC27 için hangisinin 2.4 GHz bağlantısı, analog doğruluğu ve gerçek input latency tarafında daha iyi olduğunu anlamaya çalışıyorum. Hall Effect ve tuş ömrü önemli ama...
Hall Effect önemli, katılıyorum. Ama sadece Hall Effect ve tuş ömrüne bakarak gamepad seçmek doğru değil. FC27 için stick doğruluğu, gerçek input latency ve 2.4 GHz bağlantı stabilitesi de en az bunlar kadar önemli.
EOS PRO II çağ atlatan bir koldur diğerlerine bakmayın herhangi bir sorunda sizin kullanım şeklinize ve biraz da şansına göre şekilleniyor. EOS PRO II S bir tık daha iyidir ama normal EOS PRO II alsan da seni üzmez 2 arkadaşım aldı kullanıyor bende alacağım. Arkadaşlarımın almaları üzerine 3-4...
Selam arkadaşlar,
Wraith Esports'tan gamepad alacağım ama MOJHON Gale Hall ile Fantech EOS Pro II arasında kaldım.
Gale Hall: 3.100 TL
EOS Pro II: 2.999 TL
Ana kullanımım FC 27 olacak ve oyunu bayağı oynayacağım. Arada ETS2 ve MSFS 2024 de oynuyorum. Genelde 2.4 GHz dongle ile kablosuz...
Ekran Kartı: RX 6500XT
İşlemci: Ryzen 5 5500
Anakart: B450M S2H
RAM: 16
Windows 10 işletim sistemindeyken Rust oyununda 100 FPS değerlerini görürken Windows 11 işletim sistemine geçtikten sonra grafik ayarlarını ne kadar çok düşürsem bile FPS değerlerim 60-70 FPS değerlerine kısıtlıyor ve FPS...
Ben öyle bir şey yazmadım. 80 - 90 derecelere mi varıyor ki iyi soğutamıyor demeye çalıştım. 80 - 90 derece tabii ki de iyi bir şey değil. Açtığın konuyla ilgili istatistik veya bir veri atarsın.