aslanberg isimli üyenin son içerikleri

1. aslanberg

Windows 11'de Rust oyununda düşük FPS sorunu

Ekran Kartı: RX 6500XT İşlemci: Ryzen 5 5500 Anakart: B450M S2H RAM: 16 Windows 10 işletim sistemindeyken Rust oyununda 100 FPS değerlerini görürken Windows 11 işletim sistemine geçtikten sonra grafik ayarlarını ne kadar çok düşürsem bile FPS değerlerim 60-70 FPS değerlerine kısıtlıyor ve FPS...
  2. aslanberg

Call of Duty Modern Warfare II Campaign ile Senaryo Paketi 1 fark nedir?

Bunların farkları nelerdir? Senaryo paketini indirmem zorunlu mu? Sadece hikâye kısmını oynamak istiyorum.
  3. aslanberg

Çözüldü✓ İşlemci Sıcaklığının Artması Problemi

Montaj hatası veya pompa arızası olabilir. Benim düşüncem büyük ihtimal pompa arızalı olabilir.
  4. aslanberg

5070ti windforce alınır mı?

Ben öyle bir şey yazmadım. 80 - 90 derecelere mi varıyor ki iyi soğutamıyor demeye çalıştım. 80 - 90 derece tabii ki de iyi bir şey değil. Açtığın konuyla ilgili istatistik veya bir veri atarsın.
  5. aslanberg

Sen 5070ti için konu açmışsın. Bana attığın istatistik 4060 ekran kartına ait. Yeterli değil. 1753643673 Bu video sana yeterli gelir.
  6. aslanberg

Fikrinize katılamayacağım. Ben herhangi bir sıkıntısını görmedim. Ekran kartı zaten iyi windforce olup soğutmaması mı takıldı? Acaba 80 - 90 derecelerde gezip ekran kartı yanıyor mu?
  7. aslanberg

Razer kraken v4 thx açılmıyor

Bende V3 modeli var. Google amcaya razer synapse yazarak resmi sitesinden indirebilirsin. Programı yükledikten sonra THX ayarını açabilmen gerekiyor. Eğer synaps'te yaptığın ayarlar çalışmıyorsa önce synapse uygulamasını tamamen kaldır sonra denetim masasında bölge kısmına gel İngilizce...
  8. aslanberg

❌İndirim Bitti! Epic Games 2025 yaz indirimleri oyun tavsiyelerim

Bende ilk başta önyargılı olarak aldım fakat oyunda ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesinin yanından geçerken dedim ki kendi kendime galiba değdi. 1753597951 Ben DLC olmadan iki kere oyunu bitirdim. 3. oynamak için bu sefer DLC aldım. Herkes öve öve bitiremiyor vardır bir...
  9. aslanberg

Ücretsiz güvenilir antivirüs önerisi

İnternet üzerinden reklam yiyerek virüs bulaşacağından endişe ediyorum. Korsan oyun indiren birisi değilimdir. En fazla Football Manager için yama yüklerim onlarda güvenilir sitelerdir.
  10. aslanberg

Ücretsiz güvenilir antivirüs önerisi

Yeni bilgisayar aldım. Mining veya başka virüsler yemekten endişeliyim. Bunun için ücretsiz olup güvenilir antivirüsler nelerdir? İnternet üzerinden reklamlardan virüs yemek istemem.
  11. aslanberg

Windows 11 ürün etkinleştirme

Sağlamlisans sitesinden edinebilirsin. Sistemin yeniyse OEM almanı tavsiye ederim.
Geri