2 gamepad arasında kaldım sonunda 2-3 mesajdan sonra müvekkilin GALE HALL hakkında nihayet X'te gördüğü bir kullanıcı geribildirimini paylaştı. Sen ne...
Hala oluşturduğum konuya kirlilik yapıyorsun. Cevabımı hâlâ alamadım rapor edeceğim. İki gamepad arasında kaldım farklı gamepad düşünmüyorum, ok? EOS PRO...
Gerekirse başkalarına gamepad tavsiyesi yapma hayatlarını karartma. Benim şansa ihtiyacım yok konuyu açarken iki gamepad arasında kaldığımı yazmışım sen...
Zaten benim derdim de tam olarak bu. “Bu fiyattaki kollarda sorun ihtimali düşük” demekten ziyade, iki model arasında özellikle FC27 için hangisinin 2.4 GHz...
Hall Effect önemli, katılıyorum. Ama sadece Hall Effect ve tuş ömrüne bakarak gamepad seçmek doğru değil. FC27 için stick doğruluğu, gerçek input latency ve...
EOS PRO II çağ atlatan bir koldur diğerlerine bakmayın herhangi bir sorunda sizin kullanım şeklinize ve biraz da şansına göre şekilleniyor. EOS PRO II S bir...
Selam arkadaşlar,
Wraith Esports'tan gamepad alacağım ama MOJHON Gale Hall ile Fantech EOS Pro II arasında kaldım.
Gale Hall: 3.100 TL
EOS Pro II: 2.999...