Fantech Eos Pro Iı S Alınır mı

VixToix037

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Stoklar yenilenmiş sanırım bu fiyat civarına daha iyi var mı başka modellere de baktım ama onlarda stok yoktu modeli bilen var mı

Stoklar yenilenmiş sanırım bu fiyat civarına daha iyi var mı başka modellere de baktım ama onlarda stok yoktu modeli bilen var mı
aynı sekılde hocam bende gordum alınır mı bır arkadas nova pro v2yıde onermıstı oda yenılenır mı ek olarak ps5 ve pc ıcın en ıyı kol hangısıdır ıkısıylede uyumlu olucak benı memnun edıcek veya bu kol ps5de uyumlu mu memnun eder mı

eos pro var bende. uzun zamandir kullaniyorum bir sorunu yok ama uygulama destegi olmamasi cok buyuk eksiklik.
ozellikleri falan baya guzel ama sirf uygulama destegi yuzunden pisman olmustum bi ara, tus kombinasyonlari karisik biraz. onun haricinde guzel gamepad pisman etmez. muhtemelen daha iyileri vardir ama suan ayni fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak gonderdikleri usb dongleda yesil bi led var ve surekli yaniyo, laptop da kullandigimdan asiri rahatsiz ediyo bu isik, ayni sekilde gamepad uzerindeki 4lu sarj gosterge ledi de surekli yanar pozisyonda ve goz aliyorlar. bunlara takilmazsan guzel gamepad ama konforu dusuruyor baya benim icin

gamesir falan bak fantech kötü, eos pro var bende iyi değil malzemesi vs.

Hall effect sensorleri uzun vadede drift sorunu yasatmaz bu fiyat bandinda malzeme kalitesi olarak en mantikli tercih bu Stok varken kacirma derim cunku piyasadaki cogu kol bir sure sonra sapitip sorun cikariyor.

Hall effect sensorleri uzun vadede drift sorunu yasatmaz bu fiyat bandinda malzeme kalitesi olarak en mantikli tercih bu Stok varken kacirma derim cunku piyasadaki cogu kol bir sure sonra sapitip sorun cikariyor.
ps5 baglanabılıyor mu bu gamepad ek olarak 5-6k bandında pc/ps5 ıcın en ıyı gamepad nedır

gamesir falan bak fantech kötü, eos pro var bende iyi değil malzemesi vs.
Hocam ek olarak 1500 2000 civarı var mı peki önerdiğiniz bazıları fantech shooter 3 de öneriyor ama hiç bilmediğiim için emin olamadım direkt şunu al dediğiniz bir şey var mı

Bazı arkadaşlar güzel diyor tam emin olamadım eos pro 2 s özellikleri güzel gibi duruyor diğer bu fiyat bandındaki gamepadlere göre
EOS PRO II çağ atlatan bir koldur diğerlerine bakmayın herhangi bir sorunda sizin kullanım şeklinize ve biraz da şansına göre şekilleniyor. EOS PRO II S bir tık daha iyidir ama normal EOS PRO II alsan da seni üzmez 2 arkadaşım aldı kullanıyor bende alacağım. Arkadaşlarımın almaları üzerine 3-4 ay geçti olumsuz bir yönüyle karşılaşmadılar gayet rahatca FC26 ve 27 oynuyorlar. Kuzenimde Fantech Revolver kullanıyor, o akıcı rahatlık ve hissiyatı görünce kim bilir EOS PRO II de ne olur akıllara kazınıyor bu arada F710'dan geçiş yaptı ve bende şuan o gamepadi kullanıyorum.

kolu aldım arkadaşlar S modelini gayet güzel dokusu rengi falan çok hoş sadece birkaç eksik noktası olabilir onlarda şu, titreşimi çok güçlü değil fc falan oynarken direk ya da fiziksel müdahalelerde zangır zangır titremiyo bu benim için iyi ama titreşimi zayıf bilginiz olsun, arkadaki 2 adet makro tuşu ilk başta garip geliyo tutuşunuz alışana kadar yanlışlıkla falan basabilirsiniz ama alışınca sıkıntı olmuyo, son olarak type c kablosu iyi değil çok temazsızlık yapıyo kablolu oynarken belli bi posizyonda sabit kalmanız lazım yani kısacası kablosu kötü ama diğer türlü bağlantılarda herhangi bi sıkıntı yok, şarjzı günde 2 3 saat oynarak 4 5 gün falan götürdüm ben çok sarj problemi de yaşamadım kolun mekanik olarak herhangi bi sıkıntısı eksisi yok özellikleri falan gayet iyi sadece yukarda bahsettiğim kişiden kişiye değişebilcek sıkıntıları var

Geri