Fantech Eos Pro Iı S Alınır mı

VixToix037

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Stoklar yenilenmiş sanırım bu fiyat civarına daha iyi var mı başka modellere de baktım ama onlarda stok yoktu modeli bilen var mı

Stoklar yenilenmiş sanırım bu fiyat civarına daha iyi var mı başka modellere de baktım ama onlarda stok yoktu modeli bilen var mı
aynı sekılde hocam bende gordum alınır mı bır arkadas nova pro v2yıde onermıstı oda yenılenır mı ek olarak ps5 ve pc ıcın en ıyı kol hangısıdır ıkısıylede uyumlu olucak benı memnun edıcek veya bu kol ps5de uyumlu mu memnun eder mı

eos pro var bende. uzun zamandir kullaniyorum bir sorunu yok ama uygulama destegi olmamasi cok buyuk eksiklik.
ozellikleri falan baya guzel ama sirf uygulama destegi yuzunden pisman olmustum bi ara, tus kombinasyonlari karisik biraz. onun haricinde guzel gamepad pisman etmez. muhtemelen daha iyileri vardir ama suan ayni fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak gonderdikleri usb dongleda yesil bi led var ve surekli yaniyo, laptop da kullandigimdan asiri rahatsiz ediyo bu isik, ayni sekilde gamepad uzerindeki 4lu sarj gosterge ledi de surekli yanar pozisyonda ve goz aliyorlar. bunlara takilmazsan guzel gamepad ama konforu dusuruyor baya benim icin

gamesir falan bak fantech kötü, eos pro var bende iyi değil malzemesi vs.

Hall effect sensorleri uzun vadede drift sorunu yasatmaz bu fiyat bandinda malzeme kalitesi olarak en mantikli tercih bu Stok varken kacirma derim cunku piyasadaki cogu kol bir sure sonra sapitip sorun cikariyor.

Hall effect sensorleri uzun vadede drift sorunu yasatmaz bu fiyat bandinda malzeme kalitesi olarak en mantikli tercih bu Stok varken kacirma derim cunku piyasadaki cogu kol bir sure sonra sapitip sorun cikariyor.
ps5 baglanabılıyor mu bu gamepad ek olarak 5-6k bandında pc/ps5 ıcın en ıyı gamepad nedır

Bazı arkadaşlar güzel diyor tam emin olamadım eos pro 2 s özellikleri güzel gibi duruyor diğer bu fiyat bandındaki gamepadlere göre

Hocam ek olarak 1500 2000 civarı var mı peki önerdiğiniz bazıları fantech shooter 3 de öneriyor ama hiç bilmediğiim için emin olamadım direkt şunu al dediğiniz bir şey var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,711
Üyeler
197,257
Son üye
Yagöur
Geri