Mojhon Gale Hall mı Fantech Eos Pro Iı mi? Fc 27 İçin Hangisini Önerirsiniz?

Hala oluşturduğum konuya kirlilik yapıyorsun. Cevabımı hâlâ alamadım rapor edeceğim. İki gamepad arasında kaldım farklı gamepad düşünmüyorum, ok? EOS PRO ile GALE HALL kötüleyen tek sana rastladım. Wraith mağazasında ki yorumlarla senin yorumu okuyorum alakasız ve yanlış bilgilendirme görüyorum.
İstediğin kadar rapor edebilirsin konudan bağımsız mesaj atmıyorum. Görmediğin şeyler alakasız ve yanlış bilgilendirme değildir bilmediğin şeylerdir. Görmüş biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. EOS PRO II'de dediğim gibi Gamepower Asura'nın daha niteliksiz hali ve ona rağmen pahalıya satılıyor istiyorsan kazıklanabilirsin umrumda değil.

1790060416872.webp

Bu işin duayeni Diavelin gamepad alacak herkes forumda ona soruyor kanka neye göre forum konularını incelemeden yorum yapıyorsun adam sana insan gibi öneri yapıyor adama ters yapıyorsun madem millete ters yapıcan FORUMDA KONU AÇMADAN EN HOŞUNA GİDENİ AL KENDİ BAŞINA ARAŞTIRIP. Forum konu açıp fikir isteyip millete artistlik yapabileceğin bir mecra değil 19 mesajın var zaten hiç aktifde biri değilsin belliki.
Avukatı gelmiş hoş gelmiş. O da kendisi gibi okuduğunu anlamıyor.

Avukatı gelmiş hoş gelmiş. O da kendisi gibi okuduğunu anlamıyor.
Sana kim ne yazsa ne anlatsa sen iflah olmassın benide avukatı belledin nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlam vermekte zorlanıyorum...

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    68.4 KB · Hit: 12
Sana kim ne yazsa ne anlatsa sen iflah olmassın benide avukatı belledin nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlam vermekte zorlanıyorum...
İstediğin kadar rapor edebilirsin konudan bağımsız mesaj atmıyorum. Görmediğin şeyler alakasız ve yanlış bilgilendirme değildir bilmediğin şeylerdir. Görmüş biri olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. EOS PRO II'de dediğim gibi Gamepower Asura'nın daha niteliksiz hali ve ona rağmen pahalıya satılıyor istiyorsan kazıklanabilirsin umrumda değil.

Alıntıyı görüntüle
2 gamepad arasında kaldım sonunda 2-3 mesajdan sonra müvekkilin GALE HALL hakkında nihayet X'te gördüğü bir kullanıcı geribildirimini paylaştı. Sen ne yapmaya geldin konumu neden kirletiyorsun? EOS PRO II hakkında bir önerin varsa paylaşabilirsin. Ayırca uzun bir araştırmadan sonra o 2 gamepad arasında kaldım hiç araştırmasam neden 2 gamepad arasında kaldığımı ve kullanım deneyimi hakkında konu oluşturayım? Direkt gamepad önerin diye açardım konuyu boş yapmazsanız sevinirim. Kazıklanmak falan hayırdır? Adamı kazıklattırmışsın işte bak donuyormuş Gamepower... :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wraith'den önerin lütfen. Yazmak için yazmayın.
Bu mesajımı hakaret argo terslemek olarak anlamış. ''Lütfen''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,441
Üyeler
204,440
Son üye
aaassswww
Geri