Şu an 2x8 RAM kullanıyorum anakartımda 4 slot var ve RAM'lerimi yükseltmek istiyorum 2x16 RAM satın aldım MHz değerleri ve CL değerleri aynı markada aynı sadece farklı model bir sorun yaşar mıyım?
Şu an kullandığım RAM'ler Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3200MHz CL 16.
Sipariş ettiğim RAM'ler...
hocam sitesini kontrol ettiğimde corsair vengeance rgb pro 2x8 3200mhz cl 16 ramler yanlış anlamadıysam eğer 3600e overclock yapılıyor. Ama dediğim gibi emin değilim ondan bi emin olsam ona göre kararımı vericem.
1735994087
bende hali hazırda bi üstte belirttiğim ramler var o yüzden onlara...
2x16 olan ramleri iptal edip 3600mhz gören bi ram almak mantıklı mı sizce 2x8 olan ramlerim görüyor sitesinden kontrol ettim direkt aynısından alıp 32gb yapıp 3600mhz kullanmak mı yoksa 48gb 3200mhz ram kullanmak mı
Şuan hali hazırda kullandığım 3200mhz cl 16 2x8 ramlerim var ekstra olarak 2x16gb 3200mhz cl 16 ram satın aldım total olarak 48gb ram kapasitesi elde ettim anakartım msı z490 tomahawk ramlerime overclock yapabilir miyim örneğin 3600mhz lere çıkartabilir miyim sorun olmadan. Eğer yapabiliyorsam...
Şuanda hali hazırda kullandığım ramler 2x8 3200mhz cl16 corsair vengeance rgb pro anakartımda 4 slot var ekstra olarak 2 tane daha alacağım. Yazdığım ramin sadece beyazı var onu satın almayı düşünüyorum. Ama farklı olarak linkte belirttiğim ramler var marka tutuyor ama model farklı bir sıkıntı...
Merhaba sistemi yaklaşık 4 senedir kullanıyorum ilk defa böyle bir sorun olmaya başladı. Oyunlarda fps drop yiyorum. Yaklaşık 2 hafta önce sistemi temizlemek için bileşenleri söktüm .Evde termal macunu bulamadığımdan işlemcinin termal macununu yenileyemedim üstünde kalan ile pc yi geri topladım...
1500tl civarlarında oyun için kulaklık arıyorum ve hyperx cloud alpha s i gördüm nasıl bi kulaklıktır acaba birde farklı önerileriniz varsa onlarıda atarsanız sevinirim
başlıkta belirttiğim 2 ssd arasında kaldım 2 sinin fiyatı da aynı fakat kıoxıa`nın yazma hızı 200mb daha hızlı bu 200mb için kıoxıa mı tercih etmeliyim.
https://www.itopya.com/wd-black-1tb-sn750-nvme-m2-ssd-3430mb-okuma-3000mb-yazma/...