at avrat silah isimli üyenin son içerikleri

1. A

GoFile sitesinde dosya indirme sınırı var mı?

Arkadaşlar GoFile sitesinden indirme yapacağım. 160 GB. İndirme limiti falan oluyor mu? İndirmeye verip yatacağım da, bilgisayar boşu boşuna açık olamsın.
  2. A

Final Fantasy 7 Rebirth kırıldı mı?

Ucuz Steam hesapları mı yani? 25 - 30 TL olanlar falan.
  3. A

Pringles vs Master Potato

Pringles, Usta pattis'ten iyidir ama TR'de yok galiba artık. Usta Pattis'te kötü değil. BBQ aromalı olanı güzel tadı ama çok yemeyin mideniz bulanır.
  4. A

Bazen işte crackçiler kırsın diye paylaşıyorlar ya oyun dosyaları, o değil yani değil mi? Yukarıda anlatamadım ama düzelttim mesajı.
  5. A

Ama benim gibi beş parasız fanlar, sabırsızlıkla bekliyor :D. Evet ama o sitedeki kırılmış (oynanılabilir) sürüm mü yoksa crackçilerin kırması için paylaştıkları sürüm mü bilmiyorum.
  6. A

Arkadaşlar merhaba. Final Fantasy 7 Rebirth kırıldı mı?
  7. A

🌍💥Dünyanın veya İnsanlığın Sonu: Hangi Senaryo Gerçekleşebilir?🌍💥

Yani şu an ne doğru düzgün tarım var ne de doğru düzgün beslenebiliyoruz. Büyük şirketleri dünyayı bitirdi.
  8. A

En çok sevdiğiniz soslar nedir?

Barbekü sosu ve ketçap. Makarna içinde domates, biber, sarmısakla sos yapıyorlar. O güzel oluyor ya da Tukaş'ın hazır makarna sosu da güzel.
  9. A

Oyun Zevkim Yok, Ama Neden Ki?

Ben bayağı oyun bitirdim. Genel olarak bunlar çok güzel; God of War serisi, FF7 serisi, Dark Souls serisi, Elden Ring, CP 2077, Sekiro, The Legend of Zelda BotW, Totk, Skysword, Bloodborne, Detroit Android'de olsa İnsandır, Lies of P. Ayrıca Souls-Born ve Detroit gibi seçimli oyunla, birçok...
  10. A

Riot Games'in Başına Geçseniz Ne Yaparsınız?

Bence adil değil yani. Ben ormancıyım ama karşımdaki ormancı hep daha iyi oluyor ve tüm takımı taşıyor :D.
  11. A

Riot Games'in Başına Geçseniz Ne Yaparsınız?

En azından eşleştirme sistemini düzeltirdim, ehe :D. Master Yi'yi silerdim.
  12. A

Windows işletim sistemini neden çok kötülüyorlar?

İnterneti Google yönettiği için mahremiyete takılmamak gerekir fazla. Linux kullananların Google ürünlerini de kullanıyor. Mahremiyete önem veren Google da kullanmaz yani ama Anonim hesap, geçmiş izleme kapalı şekilde kullanılmalıdır Google. Windows telemetrelerini engellemenin bir yolu var...
  13. A

Doğru zaten ama sunucudan ziyade daha gündelik kişisel kullanımda bence Linux çok stabil değil ya da yeterli değildir. macOS'te öyle. İş odaklı dersen eğer burada bir şey diyemem. Çünkü odağı işe yönelik olur aslında ama Windows, macOS ve Linux iş ortamında çok ama çok kullanılıyor.
  14. A

Nüfus az olan yerlerde insanlar nasıl geçiniyor ?

Fazla çalışıyor ve fazla mesai yapıyorlar.
  15. A

Ben sabah akşam Unity3D ve Java uygulama geliştiriyorum. Windows kullanım açısında çok rahat. Macbook iyi güzel hatta innovasyon konusunda iyi ama macOS bana göre iyi değil abi.
Geri