gibson les paul standart evet eskı bı gıtar baya cıkarmaya calısırken sapı kırılmıstı ondan sonra yaptırdık yaptırdıktan sonra boyle olmaya basladı taksımde bı luthiere goturucem
Gitarımın sapı kırılmıştı bir kez yaptırdıktan sonra mi telini başka seslere akort etmek istediğimde ediyorum fakat tekrar mi ye almak istediğimde habure mi teli kopuyor burgu kısmından burgunun da gorunurde bır sıkıntısının oldugunu gormuyorum acaba neden olabılır
Sıfırladım ama hala aynı. Kesinlikle onla alakalı bir sıkıntı mıdır yoksa başka bir şey olabilir mi
1646761625
Anladım ne tavsiye edersiniz sıvı sogutma olarak ?
Merhabalar. Bilgisayarımın fan ayarlarını yapmak isterken işlemcimin boşta 70 hatta 80 derecelere çıktığını fark ettim. Sebebi ne olabilir ? Sıvı soğutmayla alakalı bir problem midir anlamadım. İşlemci amd 3700x-Sıvı soğutmam MSI MAG CORE Lıquıd 360r.
Bilgisayarımı macun değiştirtmek için bir kez bilgisayarcıya götürdüm, sonra bu uyarıyı aldım.Ondan sonra macunu tam sürmedigini yeniden sürmesini rica ettim ama kendisi bunla alakalı bir sıkıntı olmadıgını sıvı sogutmamda her hangi bir sıkıntı oldugunu,içine hava kaçmış olabilceğini ya da...
Merhabalar. Bilgisayarımın fan ayarlarını yapmak isterken işlemcimin boşta 70 hatta 80 derecelere çıktığını fark ettim. Sebebi ne olabilir ? Macunu 1 senedir değişmedi ondan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa Sıvı soğutmayla alakalı bir problem midir anlamadım. İşlemci amd 3700x-Sıvı soğutmam MSI MAG...
çok fazla bulanık çekiyor karanlıkta yüzümdeki detaylar da belli olmuyor sanki efekt kullanıpmamış gibi
1628450802
halla halla belki yazılımdan dolayıdır
1628450872
evet ttecin kaliteli bir koruyucusunu taktırdım alfıgım yerdeki camdandir dolayı dedim ama yine aynı fark etmedi
1628450928
şu...
telefonumu alalı 2 gün oldu fakat ön kameramın eski telefonuma gore ( 8 plus ) daha kötü çektiğini fark ettim yazılımsal bir sorun mudur yoksa teknik bir sorun mudur ?
kasamın ön tarafında 360mm lik sıvı soğutma var üst tarafındaki 2 fan ise içeri dogru üflüyor ekran kartını sogutmak için ama egzoz fan dışarı doğru üflediğinden dolayı ekran kartına giden havayı azaltıyor, nasıl takmalıyım ki ekran kartına dogru düzgün hava gidebilir yardımcı olursanız sevinirim
her zaman kullandığım bir uygulama ve her bildirimi kaparsam sorun olcağını düşünüyorum
1620829181
telefonum ios android degil nasıl durdurulur bilmiyorum