Bilgisayarıma windows aktifleştirmek istiyorum ama 6000-9000 lira en az çok para. Hepsiburada gibi sitelerde bildiğin 400 liraya windows 11 pro lisans kodu satıyorlar ve yorumlar çok iyi gözüküyor ama insan düşünmeden etmiyor değil 400 liraya windows mu olur ? Peki riski ne ?
sadece 25 haneli...
Bütçe aşağı yukarı 50000 TL. Telefonun en az 256GB olması gerekiyor, en azından 3-4 sene iyi bir şekilde idare etmesini istiyorum. Kamera tamamen önemsiz, pil ve performans önemli ama en önemlisi beni uzun süre hatasız sorunsuz ve güncel götürmesi. Hangi telefonu önerirsiniz ?
Yakında yeni bi telefon alacağım. Çok uzun yıllar Iphone kullandım çıktığı vakit Iphone 6s almıştım beni 5.5 sene iyi idare etti tek sıkıntı düşük pilti, sonra 1 sene bi android kullanıp Iphone 12 aldım o biraz ısınıyor gibime geldi ve pili biraz hızlı düştü ama bu telefonu şarjda iken...
Öncelikle söylemek istiyorum ki daha önce bir çok hesap sattım bu site üzerinden ve şu ana dek bir sorunla karşılaşmadım. Ancak sattığım hesapların maks tutarı 525 tl idi yani olası bir sorunda dahi benden isteyebilecekleri para hep sınırlıydı (525 lira için gidip 5000 tl isteyemezler onlar bile...
Kulak içi Bluetooth kulaklık almak istiyorum, fiyat limiti 1500-1600 civarlarını aşmamalı (eğer diğer seçeneklere göre çok iyiyse çok az aşabilir). Hem Windows bilgisayarımda hemde iphone umda kullanacağım. Alabileceğim en iyi kulaklık nedir ? Ses kalitesi ve uzun ömürlü olması (hem şarj gideri...
Kulak içi (üstü değil, küçük kulağa girenlerden) bluetooth kulaklık almak istiyorum. Sınırım 1500 lira, alabileceğim en iyi, kaliteli ve şarjı iyi giden ve kolay bozulmayacak kulaklık nedir sizce öneri verir misiniz ? Kulaklık Hepsiburada yada Trendyol dan alınacaktır bu yüzden lütfen orada...
Oyun bilgisayarı bakıyorum alacak ve beni uzun süre (en az 5-6 sene) idare edecek. Birçok insan Acer öneriyor ama bir akrabam Nitro 5'e sahip olduğunu ve bilgisayarın çok ve içten ısındığını söylüyor o yüzden bilemedim. Bu yüzden sormak istiyorum, bütçem 30k, HP Victus 16 ya da o fiyatlarda bir...
Laptop almak istiyorum bütçem aşağı yukarı 25-30K, ne önerirsiniz ? Bilgisayarı umarım ki 5-6 sene kullanmayı umuyorum dolayısı ile beni uzun süre idare edebilecek olmasına ve aşırı derecede ısınmamasına ihtiyacım var (ağır oyun oynarsam neredeyse her laptop un ısınacağının farkındayım ama...
Ailem hayırlısı ile bana son kez LAPTOP alacak (sonrasında artık umarım ki kendi paramı kazanabilirim ve kendim alırım) maksimum fiyat 30K (hepsiburada, trendyol yada bizzat bi mağazadan alabilirim) Alabileceğim en iyi ve uzun ömürlü oyun bilgisayarı nedir ?
Bilgisayarın hayırlısı ile en az bi...