host dosyasından virüs olmaz. host dosyası ip adresiyle domaini eşlemek için kullanılıyor. o dosya pcde zaten mevcut, içine fitgirl’ın fake sitelerine girmeni engelleyip orjinal siteye yönlendiren kod var sadece. dosyayı silmeseydin fake bir fitgirl sitesine istesende giremezdin yani.
istanbul içi fazla alıp, kutusu açılmamış sıfır aula f75 mekanik klavye ile takas düşünen olursa konuşalım. yedek olarak almıştım hiç kullanmadım kulaklık ihtiyacım olduğu için değerlendirebilirim klavye isteyen varsa.
parolapara:
Cüzdan uygulamalarına yapılan bakiye yüklemeleri kampanya kapsamında değerlendirilmez ve bu işlemler için cashback kazanımı gerçekleşmez.
iyzico:
Kampanya, aktif farklı bir iyzico ile Öde kampanyasıyla birleştirilemez.
benim apex de sol tuşa basarken ötmeye başladı umarım geçer. bu arada geçen pazar(17 kasım) aldıgım diğer apex ise şuan varış şubesine gelmiş. yarın gelirse 6 gün ile rekor kıracaklar galiba :)
tek siparişte 2 apex 1069 tl yapıyor ama gümrük için 1.050 olarak sınırlamış temu. şuan 30eur= 1087 tl yapıyor 2 tanesi tek seferde geçer mi gümrükten ?
siyah apex’im dün geldi. 8k seçip cs girdim hiçbir takılma kasma vs olmadı. hatta benim razer basilisk’in yarı ağırlığında olmasından kaynaklı bana göre yağ gibi kayıyor.
klavyeyi beğenen arkadaşlar ürünün temu sayfasına olumlu yorum yapıp 5 yıldız vermeyi unutmayalım ki satıcılar da karşılığını aldığını görünce tekrar böyle indirimler yapsın.
29 ekimde aldığım hala elime geçmedi hocam yarın gelecekmiş, 30 ekimde aldığım konudaki klavye ise gördüğünüz üzere 7 kasımda geldi. yani belirli bir tarihi yok tamamen şans