o işlemciyle normal hocam 1k yap keyfine bak , her türlü güzel mouse.mouse pad olarak ıkeanın kı cok ıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de ryzen 3 3100 var ben de 8 k ya aldım oyle kullandıgımı sanıyordum ama teste 2.3 2.4 falan alıyorum ıyı mıdır
Hangisi hoşuna giderse onu kullannormalde proyu satip apexi kullancaktim ama pro cok daha erken geldigi icin dayanamayip actim kullaniyom suan
napiyim sizce apexi satiyim mi ikisini de acip kullanan var mi
sensör farkı önemsiz sanırsam doğru mudurHangisi hoşuna giderse onu kullan
Çok az fark varsensör farkı önemsiz sanırsam doğru mudur
Anlaşılıyor dolunca.beyler bu mausun tamamen şarjının tam dolu olup olmadığı docktan anlaşılıyor mu sürekli doluyor gösteriyor ?
DPI tuşunu basınca hem mevcut DPI hem de altında şarjını gösteriyor. Aynı zamanda uygulama da sağ üstte de görebiliyorsun yine.beyler bu mausun tamamen şarjının tam dolu olup olmadığı docktan anlaşılıyor mu sürekli doluyor gösteriyor ?
Polling rate uygulama üzerinden ayarlanıyor. DPI içinde seçenekler oluşturuyorsun o altta ki tuş ile belirlediğin seçenekler arasında seçim yapabiliyorsun. Yaptığın seçimi lcd ekranda gösteriyor.Apexin altındaki tuştan hem dpi hem polling rate mi ayarlanabiliyor ? Polling rate kısmını çözemedim basınca direkt dpi değişiyor
Tuşta dpi / pr yazınca polling rate de üzerinden ayarlanıyo sanmıştım eyvallahPolling rate uygulama üzerinden ayarlanıyor. DPI içinde seçenekler oluşturuyorsun o altta ki tuş ile belirlediğin seçenekler arasında seçim yapabiliyorsun. Yaptığın seçimi lcd ekranda gösteriyor.