Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
normalde proyu satip apexi kullancaktim ama pro cok daha erken geldigi icin dayanamayip actim kullaniyom suan
napiyim sizce apexi satiyim mi ikisini de acip kullanan var mi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,664
İsim
Mehmet Aslan
mouse pad olarak ıkeanın kı cok ıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de ryzen 3 3100 var ben de 8 k ya aldım oyle kullandıgımı sanıyordum ama teste 2.3 2.4 falan alıyorum ıyı mıdır
o işlemciyle normal hocam :D 1k yap keyfine bak , her türlü güzel mouse.

oEnesQlf

80+ Silver
normalde proyu satip apexi kullancaktim ama pro cok daha erken geldigi icin dayanamayip actim kullaniyom suan
napiyim sizce apexi satiyim mi ikisini de acip kullanan var mi
Hangisi hoşuna giderse onu kullan

oEnesQlf

80+ Silver

ramcho35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ramazan
beyler bu mausun tamamen şarjının tam dolu olup olmadığı docktan anlaşılıyor mu sürekli doluyor gösteriyor ?

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
siyah apex’im dün geldi. 8k seçip cs girdim hiçbir takılma kasma vs olmadı. hatta benim razer basilisk’in yarı ağırlığında olmasından kaynaklı bana göre yağ gibi kayıyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Selim

Thadox

80+ Bronze
beyler bu mausun tamamen şarjının tam dolu olup olmadığı docktan anlaşılıyor mu sürekli doluyor gösteriyor ?
DPI tuşunu basınca hem mevcut DPI hem de altında şarjını gösteriyor. Aynı zamanda uygulama da sağ üstte de görebiliyorsun yine.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Apexin altındaki tuştan hem dpi hem polling rate mi ayarlanabiliyor ? Polling rate kısmını çözemedim basınca direkt dpi değişiyor

Thadox

80+ Bronze
Apexin altındaki tuştan hem dpi hem polling rate mi ayarlanabiliyor ? Polling rate kısmını çözemedim basınca direkt dpi değişiyor
Polling rate uygulama üzerinden ayarlanıyor. DPI içinde seçenekler oluşturuyorsun o altta ki tuş ile belirlediğin seçenekler arasında seçim yapabiliyorsun. Yaptığın seçimi lcd ekranda gösteriyor.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Polling rate uygulama üzerinden ayarlanıyor. DPI içinde seçenekler oluşturuyorsun o altta ki tuş ile belirlediğin seçenekler arasında seçim yapabiliyorsun. Yaptığın seçimi lcd ekranda gösteriyor.
Tuşta dpi / pr yazınca polling rate de üzerinden ayarlanıyo sanmıştım eyvallah

Top Bottom