merhaba bu klavyede bastırdığımız zaman hareket etme gibi bir sorun oluyor mu plastiğinden dolayı öyle bir şey duymuştumda birde switchlerden hangisi...
Normalde kulaküstü alacaktım fakat baktım ki herkes farklı şeyler öneriyor ya da memnun değiller ben şu anda arctis 1 kullanıyorum cs gibi oyunlarda yeterli...
ace 68 espor ile ace 68 air arasında ne fark var birde ace60 tan daha mı iyi performans olarak 68 ler birde çoğunda farklı switchler var hangisini almak...
Bundan yaklaşık 1 ay önce cloud 3s alıp iade ettim ses kasamadığım için.Şuanda arctis 1 kullanıyorum kablolu fakat sorunlu ses gidip geliyor sadece sol...
forum açmak yerine forumda insanların yaptığı ayarlardan denedim sürekli dts i kendi uygulamasından yükledim cs2 de oyun içi ayarları değiştirdiğim bile...
ben alıp denedim 3s ama aldığımın ertesi günü iade ettim.Arctis 1 kablolu ile daha iyi ses kasıyorum gerçekten . Tek iyi kısmı mikrofonu çok iyi ve rahat...
onu ileride yaparım artık ya 5080 e bile daha net değilim fiyat konusunda kasayla rengi zaten uymayacak ekran kartının büyük ihtimalle.Görünüş olarak aşırı...