Rampage DROP PLUS kulaklıgını usb bağlantısıyla kullanıyorum .kulaklıgın mikrofonundan kendi sesimi dinlediğimde ciddi anlamda cızırtı geliyor rampage in uygulamasında mic ayarı sadece ses azaltma ve kısma oldugu ıcın oda %80 de zaten ve denetım masasında kayıt sekmesınde kulaklıgın mıkrofonun...
arkadaşlar işlemci stok fan sogutucuyla boşta 33 derecelerde, gayet güzel. işlemcide turbo boost ozellıgı acık oldugu ıcın sureklı 3.8-4.4 ghz arası çalışıyor oyunada girdiğimde stok fan sureklı ara gaz verır gibi fan hızını döndürüyor 50 dereceden sonra bu oluyor. Soğutmasıyla iligli bi...
Arkadaşlar konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar nedenleriyle birlikte yardımcı olursa sevinirim
Bilgisayar internet dolaşimi ve basit oyunlarda kullanılıyor. Öğrenmek istediğim bu özellikteki bilgisayar win10 da daha hızlı ve uygulama açarken tepki süreleri daha iyi olurmu yoksa bu...
Merhaba konuyla ilgili bilgi sahibi ve yayın açmış arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım.
Sistem
işlemci ryzen 5 3600x
ekran kart 1660 SUPER 6GB OC -
ram 16gb 3200 mhz
samsung evo ssd
anakart b450 gaming x
internetim 100 mbps dowloand 7mbps upload seklınde yayına 4500-6000kbs arası bıt...
neresınden bakarsan bak daha iyi bi sistem cıkmıyor ortaya ram düşük kalıyor işlemcide fark yok olabılır ama aynı fıyata x olananı alabılıyorsun anakarta gelınce cok ıyı bı anakart olmasada gonderdıgın sıstemdekı bıostar anakarttan daha ıyı bı anakart oldugu aşikar
sitemlik bi durum yok makara konusu degil burasıda ciddi bir şey soruluyor bilgin varsa yorum yaparsın . gönderdıgı sıstemı fiyatini yükseltmedigin sürece attıgım sıstemden daha ıyı bı sıstem olmuyor
arkdaşlar sistemin daha uygun hali hiç bi yerde yok piyasaya bakarak birşeyler yazarsanız sevinirim parça parça toplandıgnda kasanın fıyatı 7 bin küsürlere cıkıyor zaten .varsa gönderebılcegınız hazır sıstem lınkı bundan daha ıyı ekran kartı ve işlemciyle birlikte veya muadilinde daha uygun...
sıfır olarak hazır sistemin içinde mevcut 1660s 500-600 tl farkedeyıor ben o farkı işlemciyi 3600 yerine 3600x yapmak ıcın ve ram olarak 3000 yerıne 3200mhz yapmak ıcın degerlendırmek ıstıyorum