Hocam reklam konusunda çok haklısın ben de Xiaomi kullanıyorum ve telefonum bozuldu yenisini almak istiyorum xiaomiden uzak durmak istiyorum ama fiyat...
Hocam aslında satıcı da aynı sizin bahsettiğiniz ile sadece Pazaryeri farklı. Birisi Samsung'un kendi sitesi diğeri başka bir Pazaryeri ama Samsung satıcı.
Şuana kadar en düşük Vatan da 31699a satıldı diye hatırlıyorum. Fena fiyat değil ihtiyaç varsa alınabilir, bu fiyatlardan aşağı da pek inmez gibi. İlerleyen...
Satıcı Samsung olduğu için paylaştım zaten hocam. Öğrencilere indirimli yapıyor sadece.
1767641183
Magic 8 pro hala satışa çıkmadı. Win kim bilir ne zaman...
Teşekkür ederim. Bu site üzerinden detaylı incelediğimde mi 15t pro, honor magic 7 pro ikilisi arasında kaldım. Sizce yurtdışı IMEI kayıtlı 32kya 15t pro...
Hocam nasıl karşılaştırma yapıldığını bulamadım. Ancak ekran süreleri çok da kötü gelmedi bana. Ama 25w çok kötü bu nedenle 15t pro ve honor tarafına doğru...
Hocam epey üzerinden baktığımda plus ile edge arasında fark gözükmüyor gibi. Ekranların koruması hariç birebir aynı . Kamerada megapiksel olarak edge daha...
Hocam limit yetmemesi kötü olmuş plus modeli 2k ekran kullanıyor ki aşırı fark ediyor 513ppi cihaz çipset zaten snap 8 elite yazılımı da samsung
çok zor ama...