Arkadaşlar merhaba, dolap üzerinden yurtdışı telefon almıştım. Bugün sattım ancak satarken alıcı bana sözleşme imzalattı. Telefon yurtdışı, kayıtlı değil bu durumda ileride telefonla ilgili yasal bi durum olduğunda başıma bişe gelir mi? Bende telefonu başkasından aldım sonuçta
Arkadaşlar firma ile görüştüm. İşlemcilerin test edilip gönderildiğini tray işlemcilerde problem çıktığını söylediler. Bu durumda müşteriye haber vermeniz gerekmez mi dedim. Tek tek herkesi aramamız çok zamanımızı alır dediler. En azından sitede Tray işlemci satın alırken Test edilsin veya...
Yıllardır online alışveriş yapıyorum. Çok kez tray işlemcide satın aldım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Eğer cidden test amaçlı yapıldı ise de müşterinin onayı alınması gerekmez mi? Firmanın bu topa gireceğini hiç düşünmüyorum. Büyük ihtimal kullanılmış iade edilmiş kime denk gelirse...
Arkadaşlar merhaba. Perşembe günü QP Bilişim sitesinden anakart ve işlemci satın aldım. Ürünler bugün elime ulaştı ancak kullanılmış işlemci ve anakart göndermişler.
Bu nasıldır?
https://www.teknobiyotik.com/seasonic-focus-gx-1000-1000w-80plus-gold-tam-moduler-atx-guc-kaynagi-ssr-1000fx-38781.html?ref=akakce&v=1.80.5