Hocam ben ürünleri aldım ikisi de sağlam geldi deniyeceğim eğer sıkıntı yoksa anlaşmazlıkları kapatacağım. Bende geri sayım bitince ben direk açtım anlaşmazlık ayrıca ek bir bekleme süresi olmadı. Sen FedEx i aradın mi ?
18 ine kadar aliexpress cevap verecek bana tabi ben kargolar gelene kadar kapatmayacağım anlaşmazlığı. Burdan bı ekran görüntüsü atsana bakalım. FedEx in verdiği takip numarasından takip edebiliyorum. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakacağım ayrıca sen ara bı sabah benim adıma kargo var mı diye sor...
Hocam beni şimdi aradılar FedEx de benim kargoların ikisi de mail attılar büyük ihtimalle bir hafta içinde elimde olur. Ayrıca benim ürünlerin zamanı bittiği için açabildim anlaşmazlık senin zaman bitmedi mi daha?
1623765347
Edifier X3 mu sipariş senin 😄 benim de biri o 🙃 FedEx den ararlarsa...
Bende yeni bir mesaj var "Siparişiniz gecikebilir Lojistik gecikmesi nedeniyle siparişiniz 8-23 gün gecikebilir" diyor şimdi bende anlamadım zaten geçikti geçikeceği kadar .
10 aya yakındır kullanıyorum beni pek mutlu etmedi bundan önce Nexus 5 kullanıyordum çok kasma ve pil sorunu vardı artık ölüsü çıkana kadar kullandım ama kamerası hariç Nexus 5 deki gibi memnun etmedi beni sadece pes 2021 mobile oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım ama mailler de sıkıntı var gibi...
Bugün böyle bir gelişme gördüm ama ne olduğunu anlamadım. Sende var mı bişey ?
1620826164
-Daha Fazla Posta Yöneticisine Gönderildi (SG / SIN'den TR /'ye) diye çeviri yapıyor Google ama çözemedim ne olduğunu
Herhangi bir gelişme olursa buradan haberleşelim bilgimiz olsun
1619701691
😁
1619701759
Diğer üründe edifier mağazası o da senin ki gibi lütfen endişelenmeyin diyor