Au&Kd isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Aliexpress kargo anormal boşluk

Hocam ben ürünleri aldım ikisi de sağlam geldi deniyeceğim eğer sıkıntı yoksa anlaşmazlıkları kapatacağım. Bende geri sayım bitince ben direk açtım anlaşmazlık ayrıca ek bir bekleme süresi olmadı. Sen FedEx i aradın mi ?
  2. A

Aliexpress sayfasında hesap gönderilenler de ürünün üstünde geri sayım bittiğinde ben açtım anlaşmazlığı senin geri sayım devam ediyor mu hala
  3. A

18 ine kadar aliexpress cevap verecek bana tabi ben kargolar gelene kadar kapatmayacağım anlaşmazlığı. Burdan bı ekran görüntüsü atsana bakalım. FedEx in verdiği takip numarasından takip edebiliyorum. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakacağım ayrıca sen ara bı sabah benim adıma kargo var mı diye sor...
  4. A

Beni arayan numara bu 1623780997 Beni arayan numara bu
  5. A

Hocam beni şimdi aradılar FedEx de benim kargoların ikisi de mail attılar büyük ihtimalle bir hafta içinde elimde olur. Ayrıca benim ürünlerin zamanı bittiği için açabildim anlaşmazlık senin zaman bitmedi mi daha? 1623765347 Edifier X3 mu sipariş senin 😄 benim de biri o 🙃 FedEx den ararlarsa...
  6. A

Hocam naptın anlaşmazlık açtın mi? Ben iki ürün içinde açtım bakalım süreç nasıl olacak?
  7. A

Direk aliexpress uygulamada mesajlar bölümünde üst tarafta siparişler yazan yerde çıkıyor
  8. A

Bende yeni bir mesaj var "Siparişiniz gecikebilir Lojistik gecikmesi nedeniyle siparişiniz 8-23 gün gecikebilir" diyor şimdi bende anlamadım zaten geçikti geçikeceği kadar .
  9. A

Xioami Red Mi Note 9 Pro İlk Deneyimlerim.

10 aya yakındır kullanıyorum beni pek mutlu etmedi bundan önce Nexus 5 kullanıyordum çok kasma ve pil sorunu vardı artık ölüsü çıkana kadar kullandım ama kamerası hariç Nexus 5 deki gibi memnun etmedi beni sadece pes 2021 mobile oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım ama mailler de sıkıntı var gibi...
  10. A

Bendede aynı gözüküyor geçen hafta böyle oldu benim ki de
  11. A

Bunu da atiyim 1620828294 Bizim kargo zamanları aynı sanırım benim de o civarda
  12. A

Bugün böyle bir gelişme gördüm ama ne olduğunu anlamadım. Sende var mı bişey ? 1620826164 -Daha Fazla Posta Yöneticisine Gönderildi (SG / SIN'den TR /'ye) diye çeviri yapıyor Google ama çözemedim ne olduğunu
  13. A

Ben bekliyeceğim iade süreci bitene kadar 75 gün süresi var ulaşma konusunda o zamana kadar bekleyip sonra anlaşmazlık açacağım
  14. A

Bu sabah baktığımda böyle görünüyor sıkıntılı geri gönderiyorlar ürünü sanki sende var mı böyle bir şey
  15. A

Herhangi bir gelişme olursa buradan haberleşelim bilgimiz olsun 1619701691 😁 1619701759 Diğer üründe edifier mağazası o da senin ki gibi lütfen endişelenmeyin diyor
Geri