Foxt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
Dostar öncelikle merhabalar, Başlıkta yazan cihazı bu gun Satın aldım.
ilk incelemelerim olarak şunları söyleyebilirim;
Cihaz görüntü bakımından gayet güzel ve hoş bir tasarımı var.
eğer yakın zamanda bir cihaz almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz 3500 civarıysa bu cihazı kesinlikle öneriririm, Muadillerine göre gayet güzel bir cihaz. Eğer bir altı olan Note9S modelini almayı düşünüyorsanız bütçenizi biraz daha yükseltip Pro Modelini alın derim Sebepleri şu şekilde;
Kamera olarak Daha yüksek bir çözünürlüğe sahip (Note9S:48MP F1.79 Diyafram değeri - Note9Pro 64MP F1.89 Diyafram değeri)
Ram olarak Pro modeli daha üstte (Note9S:4 GB Ram - Note9Pro 6 GB Ram)
Hızlı Şarj Olarak Pro modeli daha önde (Note9S: 18W - Note9Pro: 30W)
Eğer Oyun oynamayı düşünmüyorsanız Note9S modelini önerebilirim.
Eğer Oyun Oynuyorsanız Note9Pro modelini almanız daha iyi olacaktır
hafıza bakımından Bence 64 GB her iki model içinde günümüze göre gayet yeterli Eğer Depolamanız dolarsa Her iki telefon da 512GB'a kadar SD kart desteği sağlamakta.
Cihazın kutu içeriğinde gelen aksesuarlar Şu şekilde;
Hızlı Şarj Kablosu, Hızlı Şarj adaptörü,Silikon Kılıf
-
-
Cihazı Yetkili Mi Bayisinden 3300 Lira gibi bir fiyata satın aldım. Ve yanında Mi True Wireless Earphones 2 Basic Kulaklığıyla beraber 3500 lira gibi bir fiyatla kapatmış oldum. Saydığım Özelliklere Göre seçim size kalmış. eğer bütçeniz yeterliyse Note 9 Pro alın derim.
-
-
İstenirse Kulaklık hakkındaki yorumlarımı da paylaşabilirim
Ve evet Yenilenmiş İphone almaktan vazgeçtim
ilk incelemelerim olarak şunları söyleyebilirim;
Cihaz görüntü bakımından gayet güzel ve hoş bir tasarımı var.
eğer yakın zamanda bir cihaz almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz 3500 civarıysa bu cihazı kesinlikle öneriririm, Muadillerine göre gayet güzel bir cihaz. Eğer bir altı olan Note9S modelini almayı düşünüyorsanız bütçenizi biraz daha yükseltip Pro Modelini alın derim Sebepleri şu şekilde;
Kamera olarak Daha yüksek bir çözünürlüğe sahip (Note9S:48MP F1.79 Diyafram değeri - Note9Pro 64MP F1.89 Diyafram değeri)
Ram olarak Pro modeli daha üstte (Note9S:4 GB Ram - Note9Pro 6 GB Ram)
Hızlı Şarj Olarak Pro modeli daha önde (Note9S: 18W - Note9Pro: 30W)
Eğer Oyun oynamayı düşünmüyorsanız Note9S modelini önerebilirim.
Eğer Oyun Oynuyorsanız Note9Pro modelini almanız daha iyi olacaktır
hafıza bakımından Bence 64 GB her iki model içinde günümüze göre gayet yeterli Eğer Depolamanız dolarsa Her iki telefon da 512GB'a kadar SD kart desteği sağlamakta.
Cihazın kutu içeriğinde gelen aksesuarlar Şu şekilde;
Hızlı Şarj Kablosu, Hızlı Şarj adaptörü,Silikon Kılıf
-
-
Cihazı Yetkili Mi Bayisinden 3300 Lira gibi bir fiyata satın aldım. Ve yanında Mi True Wireless Earphones 2 Basic Kulaklığıyla beraber 3500 lira gibi bir fiyatla kapatmış oldum. Saydığım Özelliklere Göre seçim size kalmış. eğer bütçeniz yeterliyse Note 9 Pro alın derim.
-
-
İstenirse Kulaklık hakkındaki yorumlarımı da paylaşabilirim
Ve evet Yenilenmiş İphone almaktan vazgeçtim