Arkadaşlar klavye mouse kulaklık gibi aygıtları okuyor ama normal bir usb ile bağladığım şeyleri pcim okumuyor ve çalıştıramıyorum sadece şarj edebiliyorum yardımcı olursanız aşırı mutlu olurum
Merhabalar son 3-4 gündür pc açılırken bu hatayı alıyorum 16 gb 8x2 ramim 8 gb olarak çalışıyor icueden ramin ışıklarını açabiliyorum ramlerde sorun yok ama 8 gb olarak kullanıyor pc bios güncellemem gerektiği yazıyor ama pc kurulu dosyalar vs ne yapmam gerek
Yarım saat öncesinde sıkıntısız çalışan modemimin fişini çekmek zorunda kaldım yarım saat sonrasında sadece power ışığı yanıyor resetlemeyi denedim olmadı kapatıp açtım olmadı bilgisi olan varmı
Gigabyte b450 aorus elite model anakart 1660 super gaming x r5 3600 16 gb corsair vengeance pro rgb corsair mp510 480 gb m2 ssdi kullanıyorum ama bugün durup dururken pc kendini yeniden başlattı neden olabilir
alınabilir çok iyi kullanıyorum bizzat fakat kabloları çok ince ve korumalı değil bir kablo koruması alman gerekebilir şahsen ben almadım fakat biraz yıpranmalar mevcut
Corsair vengeance pro rgb 8x2 3200 mhz cl16 ramlerini kullanıyorum fakat anakartım gigabyte b450 aorus elite modeli fakat icue yazılımında renkleri ayarlarken farkettiğim şey ramlerimin 1600 mhzde çalıştığı ne yapabilirim düzeltmek için biostan 3200 mhzye çekmiştim