axel isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yeni Sistem Ne Zaman Gelir ?

Ne zaman gelicek acaba piyasada pc kalmadı 14k ya güzel bir sistem yaparlar inşallah
  2. A

4 sistem arasından sizce hangisi ?

Teşekkürler arkadaşlar, 1 hafta içinde yeni bir sistem çıkmayacak sanırım bilginiz var mı bu konuda modart donanım arşivi vs yeni sistem çıkarıyorlar mı? Pişman olmak istemiyorum
  3. A

Alıp 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum kısmetse
  4. A

Hocam gaminggentr ile çıkarıyor pc hocası sanırım, ben sorun yaşadım herkes yaşamayabilir o yüzden oradan almak istemiyorum.
  5. A

1. Sistem: İncehesap Whisper https://www.incehesap.com/whisper-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57344/ 2. Sistem: İncehesap Souldash (5600x yükseltilmiş hali.) https://www.incehesap.com/souldash-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57341/?hsu=275270,266860,266342,266306,266309,267416,266315,266321 3. Sistem...
  6. A

13-14 bin tl sistem önerisi (7 ağustos 2022)

Ben de merak ediyorum, site güvenilir mi alışveriş yapam var mı daha önce
  7. A

13-14 bin tl sistem önerisi (7 ağustos 2022)

Merhaba arkadaşlar. 13-14 bin tl’ye monitörsüz bir sistem arıyorum. Valorant, cs, lol tarzı oyunlar oynuyorum genelde. +200fps alacağım bir sistem toplamak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. (Hazır sistem olursa daha iyi olur, 0 dan toplanacaksa tek bir siteden toplamak tercihim.)
  8. A

HaQQuS GEN 2 R5 5500 RTX 3060 12.999TL

Sistem nasıl beyler valo cs lol tarzı oyunlar oynuyorum 200+fps alsam yeter, site güvenilir mi?
  9. A

GamingGenTr Rezilliği

Yolun sonu o gibi görünüyor hocam. Mecbur tekirdağdan kalkıp ümraniyeye gitmem gerekecek. Sen problemini halledebildin mi?
  10. A

GamingGenTr Rezilliği

Teknik destekteki arkadaşlar gayet ilgililer o konuda bir problemim yok iyi insanlar fakat sorunu çözememeleri ve paramın yatmaması, sürekli oyalamaları firmanın tabiri caizse rezilliği. Teşekkürler hocam
  11. A

GamingGenTr Rezilliği

Nedir hocam o olay? 1659137679 Dostum çok anlamıyorum ne yazık ki bilen arkadaşlar da pek yardımcı olamadı. Whea uncorrectable error diyor sürekli. Teknik ekibe götürdüm dolayısıyla fakat onlar da 3 kere götürmeme rağmen sorunu çözemediler. Dediğin gibi bu şekilde sorunun kaynağını bulup...
  12. A

GamingGenTr Rezilliği

Merhaba arkadaşlar. 2021 aralık ayında pc hocası gg4 sistemini gaminggentr üzerinden satın aldım. Ürün sorunsuz bir şekilde geldi ve kullanmaya başladım taa ki 2 hafta sonra mavi ekran hatası alana kadar. “0” bir ürün alıyorum ve 2 hafta sonra mavi ekran alıyorum. Neyse götürdüm ümraniyedeki...
Geri