Axerayn isimli üyenin son içerikleri

1. A

Redmi Note 13 Pro 5G ne kadardan satılmalı

Arkadaşlar elimde bir adet yurt dışı 256/8 Redmi Note 13 Pro 5G telefon var bunu satıp IPhone'ye geçmeyi düşünüyorum sizce ne kadardan satmalıyım ve hangi türden bir IPhone'yi almalıyım (telefonu sattıktan sonra üstüne 2-3 bin TL para ekleyebilirim).
  2. A

Kablosuz RGB Klavye Tavsiyeleri

kablolar sürekli ayağıma takılıyor nefret ediyorum düzenleme şansımda yok çok dert
  3. A

100% falan farketmez benim için hocam 1753116943 bütçe...
  4. A

hocam gamepower eva 7 tarzı bişey bakıyorum 1753116798 yine bütçemi aşıyor hocam 2700e anca zorlarım
  5. A

Bütçe normalde fazla sıkıntı etmiyeceğim bişey fakat 8kya telefonu satıp yenisini yaptırdığımda 3-4k bi para kalıyor bana bi tanede kulaklık alıcam fazla aşmaması lazım
  6. A

Ama adı üstünde sence :D 1753116431 keycaplerle uğraşmak istemiyorum ve orjinalini bozmakda fazla istemiyorum
  7. A

hocam dediğim gibi tuşların yerini tam ezberleyemedim hem estetik açıdanda güzel durmuyor.
  8. A

hocam klavye iyide harflerinin aşağıda yazması benim için bir sıkıntı klavyeyi tam ezberleyemedim daha ve estetik açıdanda güzel durmuyor başka bi önerin varmıdır? 1753116002 Profesyonel şekilde oynamadığım için pek umursamıyorum genelde sakin takılıyorum.
  9. A

eklere koymayı unutmuşum direk buraya koyuyorum
  10. A

merhaba arkadaşlar klavye arayışındayım kriterlerim lazer kesim (lazer kesim mi emin değilim ama eklere koyuyorum nasıl gözüktüğünü) 2.4ghz kablosuz bağlantı ve her tuşun kendi rgbsinin olması bütçem 2000-2500 tl
Geri