hocam klavye iyide harflerinin aşağıda yazması benim için bir sıkıntı klavyeyi tam ezberleyemedim daha ve estetik açıdanda güzel durmuyor başka bi önerin varmıdır?Mchose G75 Pro düşünmeden al derim
Profesyonel şekilde oynamadığım için pek umursamıyorum genelde sakin takılıyorum.Çok yüksek bütçen yoksa bluetooth klavye almanı önermem. 1500-3000 lira arasında alacağın herhangi bir bluetooth klavye eğer ki oyun oynuyorsan işine yaramayacak. tecrübeyle sabit
hocam klavye iyide harflerinin aşağıda yazması benim için bir sıkıntı klavyeyi tam ezberleyemedim daha ve estetik açıdanda güzel durmuyor başka bi önerin varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Profesyonel şekilde oynamadığım için pek umursamıyorum genelde sakin takılıyorum.
hocam dediğim gibi tuşların yerini tam ezberleyemedim hem estetik açıdanda güzel durmuyor.en mantıklısı bence kablolu deseniz wraith w60 kitsune edition derdim
Asıl estetik açıdan böyle çok daha iyi duruyor bence.hocam dediğim gibi tuşların yerini tam ezberleyemedim hem estetik açıdanda güzel durmuyor.
hocam dediğim gibi tuşların yerini tam ezberleyemedim hem estetik açıdanda güzel durmuyor.
Ama adı üstünde senceAsıl estetik açıdan böyle çok daha iyi duruyor bence.
keycaplerle uğraşmak istemiyorum ve orjinalini bozmakda fazla istemiyorumhocam tuşlar üzerinde yazıyor ya zaten size bakan tarafta
Alıntıyı görüntüle
çok net görüyorsunuz bu tuşları merak etmeyin he estetik acıdan kötü diyorsanız keycap alıp 300 400'e değişebilirsiniz ama bu fiyata budur en iyi kablosuz
Bütçe normalde fazla sıkıntı etmiyeceğim bişey fakat 8kya telefonu satıp yenisini yaptırdığımda 3-4k bi para kalıyor bana bi tanede kulaklık alıcam fazla aşmaması lazım![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
bu var birde bütçeyi biraz geçiyor ama göz atabilrisiniz
Bütçe normalde fazla sıkıntı etmiyeceğim bişey fakat 8kya telefonu satıp yenisini yaptırdığımda 3-4k bi para kalıyor bana bi tanede kulaklık alıcam fazla aşmaması lazım