Kablosuz RGB Klavye Tavsiyeleri

Axerayn

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba arkadaşlar klavye arayışındayım kriterlerim lazer kesim (lazer kesim mi emin değilim ama eklere koyuyorum nasıl gözüktüğünü) 2.4ghz kablosuz bağlantı ve her tuşun kendi rgbsinin olması bütçem 2000-2500 tl

eklere koymayı unutmuşum direk buraya koyuyorum
1753115806194.webp

Çok yüksek bütçen yoksa bluetooth klavye almanı önermem. 1500-3000 lira arasında alacağın herhangi bir bluetooth klavye eğer ki oyun oynuyorsan işine yaramayacak. tecrübeyle sabit

Mchose G75 Pro düşünmeden al derim
hocam klavye iyide harflerinin aşağıda yazması benim için bir sıkıntı klavyeyi tam ezberleyemedim daha ve estetik açıdanda güzel durmuyor başka bi önerin varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok yüksek bütçen yoksa bluetooth klavye almanı önermem. 1500-3000 lira arasında alacağın herhangi bir bluetooth klavye eğer ki oyun oynuyorsan işine yaramayacak. tecrübeyle sabit
Profesyonel şekilde oynamadığım için pek umursamıyorum genelde sakin takılıyorum.

hocam klavye iyide harflerinin aşağıda yazması benim için bir sıkıntı klavyeyi tam ezberleyemedim daha ve estetik açıdanda güzel durmuyor başka bi önerin varmıdır?

Profesyonel şekilde oynamadığım için pek umursamıyorum genelde sakin takılıyorum.

babuşum bluetooth gecikme var doğru ama 2.4GHz dongle'lı klavyelerde yok gecikme arkadaşın dediği gibi

en mantıklısı bence kablolu deseniz wraith w60 kitsune edition derdim

hocam dediğim gibi tuşların yerini tam ezberleyemedim hem estetik açıdanda güzel durmuyor.

hocam tuşlar üzerinde yazıyor ya zaten size bakan tarafta
Ekran Resmi 2025-07-21 19.45.48.webp

çok net görüyorsunuz bu tuşları merak etmeyin he estetik acıdan kötü diyorsanız keycap alıp 300 400'e değişebilirsiniz ama bu fiyata budur en iyi kablosuz

Asıl estetik açıdan böyle çok daha iyi duruyor bence.
Ama adı üstünde sence :D

hocam tuşlar üzerinde yazıyor ya zaten size bakan tarafta
Alıntıyı görüntüle

çok net görüyorsunuz bu tuşları merak etmeyin he estetik acıdan kötü diyorsanız keycap alıp 300 400'e değişebilirsiniz ama bu fiyata budur en iyi kablosuz
keycaplerle uğraşmak istemiyorum ve orjinalini bozmakda fazla istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,225
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri