ayaz0202 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bu fotoğraftaki sen misin diye bir mesaj geldi

Arkadaşlar merhaba bir tanıdıktan bu fotoğraftaki senmisin diye mesaj geldi bende bi anlık dalgınlık ile linke tıkladım telefonum iphone x ios güvenliği iyi diye duymuştum beni ilk google sonra trendyol uygulamasına yönlendirdi ama hiçbir şifre falan girmedim herhangi bir şey olurmu ne...
  2. A

Akım korumalı prize ek priz takılırmı?

öncelikle selamın aleyküm elimde 300 joule akım korumalı 5 li priz var ama bu yetmiyor korumaya bilgisayarın 750w 80+ bronze psu var şimdi ben 1800 joule korumalı tek li priz alsam bu 300 joule 5 li prizide o 1800 e taksam koruma gene 1800 joule mu olur ve bilgisayara zararı olurmu?
  3. A

PC YE BLUETUUTH WİFİ TAVSİYESİ LAZIM

arkadaşlar selamın aleyküm dublex evde oturuyorum modem aşşağı katta pc üst katta kablo çekemiyorum böyle bi cihaz buldum içinizde kullanan varmı herhangi bir sorun yaşarmıyım ping falan cevap verirseniz sevinirim.
  4. A

Vatandan kasa buldum alınır mı?

anladım kral sağolasın son bi sorayım bu sistem modeme kablosuz bağlanabiliyormu? anladım teşekkürler
  5. A

ssd yi 1tb yaptım kasayıda 750w daha güzel bir şey yaptım ama işlemci soğutucu kısmında seçim yapmadım olmuşmu işlemci soğutucu mecburmu gerekliyse hangisini seçeyim? kusura bakma bu arada çok soru soruyom hakkını helal et
  6. A

kral bu arada modem pc den uzak olacak bunlarda modeme uzaktan bağlanabiliyormu kablosuz wifi olarak birde daha ucuz bir seçenek yokmu daha ekipman ve masa koltuk felan alacam bütçr yetmeyebilir 35 e
  7. A

abi sistem güzelmiş 31-32.000 tl ye kadar bütçem var bu sistemde yapabileceğim bir özelleştirme varmı birde sistemde herhangi bir sorun çıkarsa gaming gen ilgilenirmi acaba iadede sorun yaşatırmı?
  8. A

AMD R5 5600 - A520M - RTX 4060 TI - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://share.google/lBipVkLL529tlnIW0 Google uygulaması aracılığıyla paylaş selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle hayırlı günler dilerim vatanda böyle...
  9. A

Sistem tavsiyesi verirmisiniz

selamın aleyküm çok bütçem yok böyle bir kasa buldum bu işlerden çok anlamıyorum alınır mı? herhangi bir problem olurmu
Geri