Vatandan kasa buldum alınır mı?

ayaz0202

80+
Reaksiyon skoru
0
AMD R5 5600 - A520M - RTX 4060 TI - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR4 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://share.google/lBipVkLL529tlnIW0

Google uygulaması aracılığıyla paylaş

selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle hayırlı günler dilerim vatanda böyle bir sistem buldum ama bu işlerden hiç anlamıyorum size zahmet bakarmısınız dar boğaz falan yaparmı fiyatı uygunmu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1k fark ile bunu al çok daha uzun süre seni idare eder
abi sistem güzelmiş 31-32.000 tl ye kadar bütçem var bu sistemde yapabileceğim bir özelleştirme varmı birde sistemde herhangi bir sorun çıkarsa gaming gen ilgilenirmi acaba iadede sorun yaşatırmı?

abi sistem güzelmiş 31-32.000 tl ye kadar bütçem var bu sistemde yapabileceğim bir özelleştirme varmı birde sistemde herhangi bir sorun çıkarsa gaming gen ilgilenirmi acaba iadede sorun yaşatırmı?
Bu sistemi alma sakın.Ddr4 sisteme o kadar para verilmez.Şu ikisine bakabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/5233...12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ veya https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...g-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/

Adam MX 32k bütçem var demiş senin önerdiklerin 35k lık sistemler. Bence benim önerdiğim gayet yeterli bir sistem

Evet ilgilenirler zaten bu kasayı daha önce alan olmuş bı 5,6 tane yorumu vardı oku o yorumları ona göre al. Özelleştirme olarak kule tipi soğutucu ekleye bilirsin 5 5600 özellikle yazın ısınan bir işlemci kuletipi soğutucu eklemen iyi olur

kral bu arada modem pc den uzak olacak bunlarda modeme uzaktan bağlanabiliyormu kablosuz wifi olarak birde daha ucuz bir seçenek yokmu daha ekipman ve masa koltuk felan alacam bütçr yetmeyebilir 35 e

1k fark ile bunu al çok daha uzun süre seni idare eder
ssd yi 1tb yaptım kasayıda 750w daha güzel bir şey yaptım ama işlemci soğutucu kısmında seçim yapmadım olmuşmu işlemci soğutucu mecburmu gerekliyse hangisini seçeyim?
kusura bakma bu arada çok soru soruyom hakkını helal et

Ekler

• IMG_8910.webp
    IMG_8910.webp
    84.6 KB · Hit: 18
Helal olsun. İşlemci soğutucu gerekli ya hem yaz sıcaklarıda yaklaşıyor stok fan ile o işlemciyi soğutamassın. Eyer onlar sana pahalı geldiyse internetten kendin sipariş ver tak. Eyer ben benceremem diyorsan yardım ederik burdan veya youtubede bir dünya monte vidyosu var on ları izleyerek bile kendin rahatça taka bilirsin kuletipi soğutucuyu

Geming gen deki kule tipiler gereksiz pahalı imiş

kral bu arada modem pc den uzak olacak bunlarda modeme uzaktan bağlanabiliyormu kablosuz wifi olarak birde daha ucuz bir seçenek yokmu daha ekipman ve masa koltuk felan alacam bütçr yetmeyebilir 35 e
Hayır bu bütçelerde wi fi anakartlar kullanılmıyor.Ya ethernet kablosu ile ya da wi fi adaptör ile bağlanmanız gerek.Bu arada dediğim gibi ddr4 sistemlerden uzak durun.Bu sistem 2 yıl sonra size yetersiz gelir, yükseltmek için de baştan anakart ve rami değiştirmeniz gerekir.Bilginiz olsun.

1k fa ile bunu al çok daha uzun süre seni idare eder
Helal olsun. İşlemci soğutucu gerekli ya hem yaz sıcaklarıda yaklaşıyor stok fan ile o işlemciyi soğutamassın. Eyer onlar sana pahalı geldiyse internetten kendin sipariş ver tak. Eyer ben benceremem diyorsan yardım ederik burdan veya youtubede bir dünya monte vidyosu var on ları izleyerek bile kendin rahatça taka bilirsin kuletipi soğutucuyu

Geming gen deki kule tipiler gereksiz pahalı imi
anladım kral sağolasın son bi sorayım bu sistem modeme kablosuz bağlanabiliyormu?
Hayır bu bütçelerde wi fi anakartlar kullanılmıyor.Ya ethernet kablosu ile ya da wi fi adaptör ile bağlanmanız gerek.Bu arada dediğim gibi ddr4 sistemlerden uzak durun.Bu sistem 2 yıl sonra size yetersiz gelir, yükseltmek için de baştan anakart ve rami değiştirmeniz gerekir.Bilginiz olsun.
anladım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,919
Üyeler
175,130
Son üye
eheydusa
Geri