Dostum arkadaşına çok fazla güveniyorsun lise dostluklarının sağı solu belli olmuyor şimdi kavga edersiniz aranız açılır boşta kalan sen olursun o değil...
Evet oldukça haklısın. Şu anda klinikte çalışamayacak olan birisinin gitmemesi gereken bir meslek oldu. Şükür ki girebileceğim klinik var. Dus kazanana...
2 haftadır kendime bu soruyu soruyorum diş mi yazsam tip için mezuna mı kalsam diye baya bi araştırdım .
yılda 2-3 kura yapılıyor ve onbinlerce insan kuraya...
Okunmaz. Kuzenim 2019da onur belgesiyle mezun oldu tüm atamalara girdi hiçbiri çıkmadı. Klinik açacak olsan aşırı pahalı dolar üzerinden. En az 200 300k...
Yani aslında öyle ama yeteri kadar önlem alıyoruz zaten ayrıca bu da bir hizmet. Her hizmette olduğu gibi bunun da pis yönleri var. Ne de olsa zevkler...
Kesinlikle okunur. Tabi el becerin iyiyse. İlgin varsa. Sırf okumak için gidersen rakiplerine karşı dezavantajlı duruma düşebilirsin. Açıkçası mezunları çok...
Öncelikle teşekkürler. Kesinlikle bu şekilde bir yoruma ihtiyacım vardı. El yeteneğime güveniyorum açıkçası. Evet cidden ilk başlarda çok az para olduğunu...