aykutsert isimli üyenin son içerikleri

1. aykutsert

3-4 Bin TL Bütçeye Gaming Kulaklık Önerisi

Google üzerinden "ATK Dragonfly A9 Plus scroll wheel sorunu" yazarsanız ne kadar insanın sorun yaşadığını görebilirsiniz. Mousepad konusuna gelirsek bende bir çok mousepad kullandım fakat aralarında pek fazla bir fark göremedim. 10-15 günde bir doğru şekilde mousepad'i yıkadığın sürece iyi...
  2. aykutsert

Açıkçası çok hissedilebilir bir fark olduğunu düşünmüyorum, marka takıntın varsa wraith marka takıntın yoksa ulugames alman daha doğru olur. 😅
  3. aykutsert

Arkadaslar Öneri F/P Webcam

Bütçeniz 2000 TL üzerine çıkıyorsa Brio 100 almanız daha iyi olur...
  4. aykutsert

Rica ederim. Mousepad olarak arkadaşın attığı Wraith Spirit of Aim Mousepad kullanıyorum ve memnunum. Bütçeniz uygunsa alabilirsiniz ama değilse alttakine bir göz atabilirsiniz. https://ulugames.com.tr/products/ulugames-drift-speed-mousepad
  5. aykutsert

Arkadaslar Öneri F/P Webcam

Doğru ışıklandırma ile gayet mükemmel olabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-pk-910h-1080p-full-hd-webcam.html
  6. aykutsert

ATK Dragonfly A9 Plus kullanan tanıdığım çoğu kişide bir süre sonra scroll tuşu bozuldu sensör takıntısı yoksa onun yerine Aula V9 Pro öneririm. Pro versiyonu 118,54 x 60,22 x 37,68 mm boyutunda 58 gram ağırlığında. Pro Plus versiyonu 125 x 64 x 40 mm boyutunda 63 gram ağırlığında. Aralarında...
  7. aykutsert

Öneri Yan Monitör Ne Almalıyım

Tabi ki, görüntü sizin için önemliyse çerçeve benzerliğinin de ana monitörünüzün çerçevesine benzer olması iyi olur.
  8. aykutsert

Kullanım amacına göre değişir hocam. Örneğin yayın açıyorsan dik haliyle yan monitöründe altta OBS, üstte istediğin başka bir pencereyi (discord vb.) açabiliyorsun. Bunu yatay haliyle de sağlı sollu açarak yapabilirsin tabi ki ama o şekilde pencereler daralıyor.
  9. aykutsert

Arkadaşın yan monitörü pivot al demesinin sebebi şu 😅
  10. aykutsert

2000 TL bütçe ile %75 veya TKL beyaz klavye önerisi

Selamlar, 2000 TL bütçe ile %75 veya TKL beyaz klavye bakıyoruz, setup beyaz olduğu için klavyede beyaz olmalı. Oynanan oyunlar genellikle Valorant. Teşekkürler.
  11. aykutsert

Birer adet 24.5 ve 24 inç monitör için ideal masa boyutu ne olmalı?

Teşekkürler. Kasayı yerde tutmak istemiyorum toz falan topluyor.
  12. aykutsert

Birer adet 24.5 ve 24 inç monitör için ideal masa boyutu ne olmalı?

Merhabalar, Masamı değiştirmek istiyorum. Masanın üstünde sol kısımda 24 inç yan monitör, orta kısımda 24.5 inç ana monitör, sağ kısımda EATX kasa olacak şekilde en/boy/yükseklik olarak ideal masa boyutu ne olmalı? Masayı mobilyacıya yaptırmayı düşünüyorum, sorun yaşamadan kullanabileceğim bir...
  13. aykutsert

10-12K civarı 240Hz Monitör Önerisi

Renk konusunda biraz fark var tabi ki. Bunun nedeni eski monitörümün TN panel, yeni monitörümün IPS panel olması. AOC'a kıyaslama yaptığımda ASUS gerçekten benim gözlerim için en iyisi, ileride Allah nasip ederde bütçem olursa ve yeni bir monitör alacak olursam tekrardan ASUS alırım. XG27ACDMS...
  14. aykutsert

Yardım 6.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi (Nova 5 İade!)

Selamlar hocam ben SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum ve benim için gayet konforlu. Konfor kısmı biraz insanın kafa yapısına da bağlı, her kulaklık her insanda aynı performansı sergilemiyor (konfor olarak). Arctis Nova 1'i hyperx ses kartı ile kullandığım için ses ve mikrofon kalitesinden...
  15. aykutsert

HyperX QuadCast 2 VS Fifine Ampligame A6T

Merhabalar, Ortalama 4K bütçe ile mikrofon almak istiyorum fakat 2 mikrofon arasında kaldım. Kulaklığım SteelSeries Arctis Nova 1 ve aslında kablolu kulaklık kullanmaktan sıkıldım, wireless bir kulaklık alsam benim için daha iyi olabilir fakat HyperX ses kartım olduğu için kulaklığım normal...
Geri