Ayol2 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Rtx3060 laptop güncel

27kya çıkarımda 30k ya 3070 var şimdi f/p 3060 25k ya bulsam mantıklı olur
  2. A

Rtx3060 laptop güncel

Isınma sorunu fazla olmayan 3060 laptopa ihtiyacım var En uyguna kaça bulabilirim Ötv indirimini bekliyip alıcam
  3. A

windows etkinleştirme

format atmadan home single language yükleyip key i çalıştırmayı mı denemeliyim yoksa Pro key mi almalıyım Key kaç pc de çalışır ona nasıl bakarım
  4. A

windows etkinleştirme

windows etkinleştirme yazısından kurtulmak istiyorum yeni aldığım bilgisayardaki en güvenilir yöntem nedir önceki pc'mdeki lisans orjinal ama w10 home single sürümü şuandaki pc de w10 pro yüklü
  5. A

Kiloluyken spor yapılır mı?

spor yaptığın gün sayısını arttır , 2 saate çıkmana gerek yok süreyi azalt , güç durumun kötü değilse az tekrar yüksek ağırlık çalış , kilo almayı umursama devam ettiğin süreçe aynadaki görüntün değişiçek bu kilo takibinden daha yararlıdır
  6. A

ModArt Pc - Al satcılar

bende aldım daha benimki teslimata çıkmadı bana ne ara aldınızda satıyorsunuz
  7. A

klavye önerisi ve karşılaştırma

Sıkıntılarından bahsedermisiniz
  8. A

sessiz bir ürün mü ? birde link bırakabilir misin
  9. A

https://www.garajonline.com.tr/gamenote-kb487l-kablolu-rgb-gaming-klavye---siyah-192 https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-kb866l-kablolu-rgb-gaming-klavye/ bu klavyeler baya hoşuma gitti aralarındaki farkları hakkında bilgisi olan var mı sessiz olduğu süreçe mekanik klavyelerede bakabilirim...
  10. A

400 TL Klavye Önerisi

gayet beğendim tuşları sağlamsa bende alıyorum temizlik yapmayı denedin mi hiç
  11. A

400 TL Klavye Önerisi

sessiz bir klayve mi ve kablo uzunluğu ne kadar
  12. A

modart'ın sistemine uyabiliçek monitör

RTX3060 , ryzen 5 5600 pç sine uyuçak bir monitöre ihtiyçım var 144hz bakıyorum çözünürlük 2560 x 1140 olabilir 3000tl ye böyle bir montiör bulmak mümkün mü
  13. A

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

3060ti 15 dese bile bençe yeterli stok tarafında üzmesin bizi ben mutlu olurum
  14. A

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

ne zaman çıkıçağı paylaşıldı mı bu akşam mı
  15. A

Kasaya uygun en ucuz monitör

Anlıyorum almam gereken monitörğn özellikleri aklıma oturduğunda bakmaya bailıyabilirim 2. El piyasasına
Geri