aytu isimli üyenin son içerikleri

1. A

Jams donkey monitör alınır mı??

hocam alınmaz ben daha önce kullandım büyük rezalet.
  2. A

Yardım 35k GPU TERCIHI FPS OYUNLARI

Selamlar arkadaşlar işlemcim 9800x3d psu 750w ağırlıklı olarak fps oyunlari oynuyorum r6s cs2 vb tercihim nvidia kart ama bu fiyata cok daha iyi performansli amd kart varsa tercih edebilirim ne önerirsiniz? (ekran karti fiyatlari stoklar yenilendiğinde düşücek ise bekleyebilirim acelem yok)
  3. A

Yeni PC Alıyorum nasıl sitem Toplama pc

hocam ramler icin ddr5 te patriot viper venom 6000mhz cl30 baya iyi sogutucu icin kesinlikle 240mm önermem phantom spirit 120se alabilirsiniz ayrica fps oyunlari oynayacaksaniz işlemcinizi x3d model almaniz çok isinize yarar.
  4. A

Yeni PC Alıyorum nasıl sitem Toplama pc

ramlerini degistirebilirsin bence ayrica sivi sogutma kesinlikle istiyorum demiyosan hava sogutma daha iyi olucaktir harddisk yerine de ssd alman cok daha iyi olur aslinda
  5. A

Çözüldü✓ DOT SKATEZ TAVSİYESİ

https://wraithesports.com/products/universal-hoverpad-v2-mouse-skate?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjws-S-BhD2ARIsALssG0aktKeeSDMEMNm8QPMB7KVVbY7lJCe8ivIFiyVxa4ZgnBYZ6ppTAYgaAkJXEALw_wcB ben kullaniyorum memnunum
  6. A

Hangi amd veya nvidia kartını almalıyım??

hocam sanmiyorum sadece fps oyunlari oynamak icin düşünüyorum
  7. A

1080p fps oyunlar oynuyorum sadece
  8. A

25k falan kartlari ikinci el düsünüyorum
  9. A

fps oyunlari oynuyorum. 3090 4070 7800xt 7900gre 6900 xt veya 6800 xt aralarından hangisini seçmem doğru olur işlemcim 9800x3d 750w psu var cs r6s forza5 gibi oyunlar oynuyorum.
  10. A

MAG CoreLiquid 240R V2 ARGB 240mm alınır mı?

hocam 9800x3d yi soğutabilir mi
  11. A

https://tr.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-100M kasam bu bütçe için 4k ayırabilirim en fazla
  12. A

9800x3d işlemcim var kasam en fazla 240mm destekliyor bu sivi sogutma iyi midir ne almalıyım ne önerirsiniz?
  13. A

FPS IÇIN AMD MI NVIDIA MI?

bu tür kartlar için mining görmemişi bulunmaz neredeyse demişlerdi o yüzden güvenemedim aslında
  14. A

nadirende olsa forza horizon 5 gibi oyunlar oynuyorum ve 8gb ekran kartı vram hatası veriyor o yüzden 8gb ekran kartı almayi düşünmüyorum para biriktirerek aldığım icin belirli bir bütçem yok fakat 30k zorlamak istemiyorum
  15. A

arkadaslar selamlar 9800x3d almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynadiğım için tek önceliğim cs r6s gibi oyunlar oynamak ekran kartımı ne seçmeliyim öneride bulunur musunuz 7600xt veya 4060 ti 16gb iyi midir
Geri