FPS IÇIN AMD MI NVIDIA MI?

aytu

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaslar selamlar 9800x3d almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynadiğım için tek önceliğim cs r6s gibi oyunlar oynamak ekran kartımı ne seçmeliyim öneride bulunur musunuz
7600xt
veya 4060 ti 16gb iyi midir

arkadaslar selamlar 9800x3d almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynadiğım için tek önceliğim cs r6s gibi oyunlar oynamak ekran kartımı ne seçmeliyim öneride bulunur musunuz
7600xt
4060ti'ın 16gb versiyonu hiç mantıklı değil 8gb ile arada fps farkı çok az var. AMD tarafını pek bilmiyorum fakat 4060ti alacaksanız boşuna ekstra para verip 16gb olan versiyonunu almayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Saf güc daha önemli dlss kullanmazsın zaten fps oyunlarında bütçen ne kadar? 7700xt veya 7800xt de olabilir.

• Beğen
4060 ti 16gb çöptür (fiyat açısından) rx7700xt öneririm FP açısından.
7600xt

• Beğen
7600xt
bütçeniz nedir?

Çoğu FPS oyun adam akıllı ekran kartı kullanmıyor. O yüzden o dediğin kartlar fazla olur bence. F/P olsun rahat FPS oynatsin diyorsan Arc B570 veya B580 öneririm

7800xt

• Beğen
Çoğu FPS oyun adam akıllı ekran kartı kullanmıyor. O yüzden o dediğin kartlar fazla olur bence. F/P olsun rahat FPS oynatsin diyorsan Arc B570 veya B580 öneririm
kullanmıyor ama önemli rol oynuyor dolayısıyla fazla değil bütçe varsa rx7700xt olabilir monster hunter wilds hediyesi var alırsanız unutmayın

O işlemci zaten bahsettiğiniz oyunlarda basit & orta kartlarla bile full hd 240+ rahat verir.
Neden 240 diyorum? Büyük ihtimal bu hzde ve üstünde ekranda vardır.
Nvidia refleks vs kullanıyorsanız nvidia derim.
amd gpularında wattman çökme vb. var zaten ranked oyun oynayan biri olarak elimi sürmezdim. Hiç olmadık maçta çökerse ne anladım

4060ti'ın 16gb versiyonu hiç mantıklı değil 8gb ile arada fps farkı çok az var. AMD tarafını pek bilmiyorum fakat 4060ti alacaksanız boşuna ekstra para verip 16gb olan versiyonunu almayın.
nadirende olsa forza horizon 5 gibi oyunlar oynuyorum ve 8gb ekran kartı vram hatası veriyor o yüzden 8gb ekran kartı almayi düşünmüyorum
bütçeniz nedir?
para biriktirerek aldığım icin belirli bir bütçem yok fakat 30k zorlamak istemiyorum

İkinci el 6800 xt veya 3080 falan bakabilirsin. 10k civarına halledersin ve her türlü işini görür.

İkinci el 6800 xt veya 3080 falan bakabilirsin. 10k civarına halledersin ve her türlü işini görür.
bu tür kartlar için mining görmemişi bulunmaz neredeyse demişlerdi o yüzden güvenemedim aslında

bu tür kartlar için mining görmemişi bulunmaz neredeyse demişlerdi o yüzden güvenemedim aslında
Mining bile görmüş olsa bakımları yapılıp temiz, sorunsuz kartlar oluyor. Facebook gruplarına bak hocam. Gpuworld turkiye grubunda referansı olan üyelerden sorunsuz alışveriş yapabilirsin. Sıcaklık ve kart test etmek için bilmiyorsan yine forumdan yardım alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,932
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC
Geri