Neler Yeni

FPS IÇIN AMD MI NVIDIA MI?

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
oğuzhab
Mining bile görmüş olsa bakımları yapılıp temiz, sorunsuz kartlar oluyor. Facebook gruplarına bak hocam. Gpuworld turkiye grubunda referansı olan üyelerden sorunsuz alışveriş yapabilirsin. Sıcaklık ve kart test etmek için bilmiyorsan yine forumdan yardım alabilirsin.
mining görmüş kart kesinlikle alınmaz hocam insanlara yorulmuş 2 gün sonra bozulacak kartlar aldırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nadirende olsa forza horizon 5 gibi oyunlar oynuyorum ve 8gb ekran kartı vram hatası veriyor o yüzden 8gb ekran kartı almayi düşünmüyorum
para biriktirerek aldığım icin belirli bir bütçem yok fakat 30k zorlamak istemiyorum
9070 serisine bakabilirsin uzun süre kafan rahat olur

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Koray ercan
Fps oyunu oynayacaksan dlls falan açmayacağın için kesinlikle saf güç veren yani AMD almalısın. Vatmann, çöküyo cart curt diyenlere bakma bunlar babannemden kalma ekran kartlarını kullandıkları için yeni kartlarda bu hataların olmadıklarını bilmezler. İkinci el, mining çıkması (bilinçli bir şekilde yapılan mining) da alabilirsin kozmetik olarak iyi durumda ve derecesi yüksek olmayan kartı test yaparak kolayca fikir sahibi olursun zaten.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
nadirende olsa forza horizon 5 gibi oyunlar oynuyorum ve 8gb ekran kartı vram hatası veriyor o yüzden 8gb ekran kartı almayi düşünmüyorum
para biriktirerek aldığım icin belirli bir bütçem yok fakat 30k zorlamak istemiyorum
AMD'nin kartları VRAM konusunda daha yüksek yukarıda ki öneriler ışığında oraya yönelebilirsiniz. NVIDIA tarafında 4060 ti'ın 16 GB versiyonu gerçekten para israfı çünkü kartlar arasında performans farkı yok. VRAM yüksek bir kart istiyorsanız bence de 2.elden temiz bir 3080 alabilirsiniz. Sıfır olarak 4070-4070S alabilirsiniz bütçeniz yetiyorsa.

4060 TI çöp 7700 XT al

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alper Uğurcan

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Mehmetcan
arkadaslar selamlar 9800x3d almayı düşünüyorum sadece fps oyunları oynadiğım için tek önceliğim cs r6s gibi oyunlar oynamak ekran kartımı ne seçmeliyim öneride bulunur musunuz
7600xt
veya 4060 ti 16gb iyi midir
Hocam işlemciye o kadar para veripte ekran kartında bu kadar ucuza kaçmakta ne bilim

Bence Bekleyin RX 9070XT stok gelince alın 30K'ya falan

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
968
İsim
Enes Altunışık
mining görmüş kart kesinlikle alınmaz hocam insanlara yorulmuş 2 gün sonra bozulacak kartlar aldırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

9070 serisine bakabilirsin uzun süre kafan rahat olur
Mining yapılmış kart test ettin mi hiç? Bakımları yapılmış ve mining yapılırken tabiri caizse hayvan gibi kullanılmamış kartlar bal gibi de alınır. Bilmeden yorum yapmayınız.

Top Bottom