Ayyildiz2 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Parçaları Hangi Sıra ile Almalıyım

Öncelikle herkese merhaba, önceki konumda:https://forum.donanimarsivi.com/konu/sistem-degerlendirme-tavsiye.1244007/#post-11264212 bahsettiğim sistemin parçaları hangi sıra ile almalıyım ve hangi parçaları toplu almalıyım kredi kartı ile alacağım için limit tahminimce aylık 40 60 bin civarı olur...
  2. A

Ramler Test Ediliyor Mu?

Peki bozuk çıkma durumunda servis ile uğraşmam gerekecek değil mi?
  3. A

Ramler Test Ediliyor Mu?

Hocam rami bu ay alsam anakart tahminimce ekim kasım civarı alınacağı için test edebileceğim bir sistem de yok elimde direkt parçaları test eden siteler var mı 0 kapalı kutu olsa bile bir de diyelim ki aldım 3 ay sonra bozuk olduğunu fark ettim bu durumda mecburen servise gitmeli değil mi?
  4. A

Ramler Test Ediliyor Mu?

Herkese merhabalar, parça parça sistem toplamayı düşünüyorum fakat ram i şimdiden alsam çevremde test edebileceğim bir sistem de yok ramlerin bozuk gelme durumunu ancak sistemi toplayınca o da neredeyse 2027 Ocak ayında olacak gibi . Özetle resmi satıcılardan satılan ramler test edilip mi...
  5. A

Sistem Değerlendirme/Tavsiye

Bir de sizce bir sonraki işlemci veya gpu ları beklemeli miyim sistemi toplamak için, bir de hocam müsait olduğunuz bir vakitte fikrinizi alabilir miyim ? @Abdullah Hacıgül sizi etiketlememin yasak olup olmadığını bilmiyorum eğer yasaksa lütfen mesajı silerseniz sevinirim.
  6. A

Hocam bu videoyu gördüm fakat bazı parçalar Türkiye de yok ayrıca zaten sistemin monitör hariç fiyatı yaklaşık 270k ediyor yani fiyatlar çok yakın bu sebeple proartı tercih etmiştim noctua yerine 1783975252 ya ileri vadeli soket desteği beni cezbediyor örneğin 10g lan girişi gibi malum fiber...
  7. A

Bir de x80 e yerine proart b850 e düşülmesi gerekir mi sizce x870e gereksiz midir?
  8. A

Ya orası öyle ama sadece görünüş için değil sessizlik ve stabilite amaçlı da proartı düşündüm , bazıları 5080 gereksiz onun yerine 5070 ti alınmalı yazıştı da aslında konuyu bu tarz genellemeleri konuşmak için açmıştım. Bir de sizce bu sistem kaç yıl götürür?
  9. A

Öncelikle herkese iyi akşamlar, yeni bir pc almayı düşünüyorum fakat fiyatlardan dolayı parçaları ay ay almayı düşünüyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki işim gereği çok çekirdekli cpu ve kaliteli gpu lazım(hem iş hem oyun için) bu yüzden işlemciyi r9 9950x3d gpu yu ise Asus proart 5080...
  10. A

Hangi 9070 XT Modelini Seçmeliyim?

Öncelikle herkese merhabalar, sizce piyasadaki hangi 9070Xt yi seçmeliyim? Düşündüğüm sistemin bileşenleri: İşlemci:R7 9800X3D anakart: msi pro b850-p ram için iki seçeneğim var: 1)patriot viper venom 32 gb (2X16) 7400 mhz cl 36 2)patriot viper venom 32 gb(1X32) 6000 mhz cl 30 ssd kioxia exceria...
  11. A

Yeni PC Sistemi İçin Parça Tavsiyeleri

Hocam bu parçaları tek tek toplamak yerine şu sistem de mantıklı olmaz mı? https://www.incehesap.com/blaze-sonic-tavsiye-sistem-fiyati-76179/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop...
  12. A

Şuan dediğiniz değişikleri yaptığım da (ssd ram ve ekran kartı) +sıvı soğutma olarak ucuz olanı thermalrightı seçtim fiyat 86.589 oluyor sizce başka değişçek bir şey var mı başka? Bir de bu kasa 420 mm sıvı soğutma destekler mi?
  13. A

Kusura bakmayın üstte başka bi kullanıcı msi alma yazmıştı da sizle karıştır mışım.
  14. A

Anakart olarak hangi modeli önerirsiniz?
  15. A

Hocam attığınız ssd 7300mb/6400mb 3k benim attığım 7400mb/6400mb 2.8 k sizce de benim attığımı almak mantıklı değil mi? 1746974853 Bir de bu kasa 420 mm sıvı soğutmayı destekler mi? 1746975035 Ekran kartı olarak hangi modeli önerirsiniz asrocktan örneğin?
Geri