Ayyildiz2 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hangi 9070 XT Modelini Seçmeliyim?

Öncelikle herkese merhabalar, sizce piyasadaki hangi 9070Xt yi seçmeliyim? Düşündüğüm sistemin bileşenleri: İşlemci:R7 9800X3D anakart: msi pro b850-p ram için iki seçeneğim var: 1)patriot viper venom 32 gb (2X16) 7400 mhz cl 36 2)patriot viper venom 32 gb(1X32) 6000 mhz cl 30 ssd kioxia exceria...
  2. A

Yeni PC Sistemi İçin Parça Tavsiyeleri

Hocam bu parçaları tek tek toplamak yerine şu sistem de mantıklı olmaz mı? https://www.incehesap.com/blaze-sonic-tavsiye-sistem-fiyati-76179/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop...
  3. A

Şuan dediğiniz değişikleri yaptığım da (ssd ram ve ekran kartı) +sıvı soğutma olarak ucuz olanı thermalrightı seçtim fiyat 86.589 oluyor sizce başka değişçek bir şey var mı başka? Bir de bu kasa 420 mm sıvı soğutma destekler mi?
  4. A

Kusura bakmayın üstte başka bi kullanıcı msi alma yazmıştı da sizle karıştır mışım.
  5. A

Anakart olarak hangi modeli önerirsiniz?
  6. A

Hocam attığınız ssd 7300mb/6400mb 3k benim attığım 7400mb/6400mb 2.8 k sizce de benim attığımı almak mantıklı değil mi? 1746974853 Bir de bu kasa 420 mm sıvı soğutmayı destekler mi? 1746975035 Ekran kartı olarak hangi modeli önerirsiniz asrocktan örneğin?
  7. A

Direkt link atma şansınız var mı?(forumda yeniyim eğer yasaksa model ismi yazabilir misiniz?) Bir de bu sistem sıvı soğutucuyla birlikte bu kasaya sığar mı?
  8. A

Öncelikle herkese merhaba, şöyle bir sistem kurmayı düşündüm (parçalar birbiriyle uyumlu mu ve "şu parça yerine şu daha iyi." diye belirtirseniz sevinirim.) İşlemci: Ryzen 7 9800x3D. Ekran kartı: Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC GV-R9070XTGamıng OC-16gd 256 bit GDDR6 16 GB ekran kartı Anakart: MSI...
Geri