Çok teşekkür ederim. Ramin farklı versiyonları var listede ama sadece sondaki bir harf eşleşmiyor listede aldığım ram yok. Listede ramin olmaması çalışmayacağı anlamına gelir mi yoksa takınca çalışır mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim.
MSI B650 GAMING PLUS WIFI anakartım var ve klevv 2x16 600mhz cl30 ram sipariş ettim. Uyumlu olmayabilir gibi bir korku düştü içime. Uyumluluğunu nasıl anlarım yada çalışır mı dert etmemeli miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Amd almak istiyorum ama Amd işlemcilerden pek anlamıyorum.2k oyunculukta 5070 Ti ekran kartı ile birlikte çalışabilecek uzun ömürlü çokta pahalı olmayan bir işlemci önerir misiniz? Ryzen 7 9700X iyi bir seçim olur mu daha iyi bir seçenek var mı? Teşekkürler. (intel önermeyin anakart amd uyumlu...
Noterlerin Tapu gibi bir ekranı yok ayrıca bu hususta noter yada noter çalışanları eğitilmedi. Dolayısıyla bilgimiz bulunmuyor. Tapuya telefonla soru sormanızda fayda var.
İşin kötü yanı ücretleri biz hesaplamıyoruz. Hepsi başvuru sonrası telefonunuza sistem tarafından mesaj ile iletiliyor. Bu ücretleri görebildiğimiz veya hesaplayabildiğimiz bir ekranımız malesef bulunmuyor.
Merhaba. Noter çalışanıyım, şöyleki tapuda yapacağınız satış için sallıyorum 30bin toplam harç ödemeniz gerekiyorsa noterde bu işlem için 30bin harç +ekstra olarak rayiç bedele göre sistem tarafından otomatik belirlenen 30bine kadar (üst sınırı tam hatırlamıyorum) bir noter sözleşme masrafı...
Cevaplarınız için teşekkürler. Sistemi sadece oyun için kullanacağım. Yeni işemcileri beklemekde fayda olur mu? yoksa şuanki mevcut nesil işlemcileri mi kullanmalıyım.
Hayırlı günleriniz olsun. RTX 5070 veya RTX 5070ti içeren yeni bir sistem toplayacağım inş. ama işlemci seçimi açısından kafam karışmış durumda. İntel Ultra 200 F serisi işlemci kullanmak istediğim zaman uyumlu anakart fiyatları şu anda aşırı pahalı. F serisi yayınlanınca ona görede daha uyguna...