foto gönderdim ama çok çekirdek var yazmaya üşendim maks falan filan average bakarmısın fotoğrafa
1779557694
.
1779557826
foto gönderemiyom
çekirdek 0:42...
iyide zaten başka neresi ısıncak başka neresi ısınması gerekiyoki orası ısınması gerekmiyormu eğer çok iyi anlıyorsanız bilgisayardan çözebilceğiniz...
dediğiniz şeyleri yaptım ama hala olmadı mesela oyunu oynuyorum ya ve oyun eski bu arada oynarken fare var farenin sağında yuvarlak mavi dönen bişe çıkıyo...
sorun bakımda değil sadece artı ram taktırdık kendimiz aldık 16+8 ve termal macunları değişti sadece bakımdan öncede böyleydi yani direk bilgisayarda bi...
sorun mouse ta değil laptop un kendi dokunmatiktede aynı oluyo ve çok kasıyor aşırı derecede kasıyor hangi tuşa basarsam basayım donuyor ses tuşu olsun yani...
bilgisayarım laptop MSI GF63 THIN 12UCX-427XTR i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Full HD Gaming Laptop. Ve boştayken bile acayip kasıyor fare bile...
State of decay 2 indirdik 1 arkadaşımla oyuna girdik multiplayer açılması için 5 dk oynadık onda açıldı multiplayer a basıp davet etmeye çalıştığında beni...