baboli34 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Oyuna Girmeden Fps Bug

doğrulandı zaten 30 dk bekledim baştan doğrulaması için oyun açılıyo ama menü 10 fps nerden birdaha doğrularım 1778606341 oyuna da başlayamıyorum
  2. B

Oyuna Girmeden Fps Bug

ark indirdim ama indirirken 4 5 defa int gitti geldi oyunun menüsünde 5fps alıyorum ve oyuna giremiyorum hdd var r3 3100 ve rx570 var
  3. B

Windows yukleme yardım

Peki Windows 10 ISO dosyasını linkini atar mısınız 1777903482 Mobil icin ama
  4. B

Windows yukleme yardım

Yönelgeleri biliyorsanız yonlendirebilirmisiniz
  5. B

Windows yukleme yardım

Fazladan Bilgisayarım olmadığı için telefondan flash belleğe Windows10 yükleyebilir miyim
  6. B

Biosa Giremiyorum Ne Yapmalıyım?

Anakart gigabayte a520 bios acildi ama easy mod bunu profesyonel moda nasil alacam ve ne gibi ayar yapmam lazim
  7. B

Açabildim çok sagol yeni sistem topladim simdi bios tam yapmam gereken ayar var mı
  8. B

Görsel bu
  9. B

Bilgisayar topladım ve ilk acilista bu ekran geliyor ama del e basmama rağmen bios girmiyor ne yapmam lazım
  10. B

1 tane hdd ye win10 kurma

Tamamdır teşekkür ederim
  11. B

Usb yok elimde usb siz yapmak istiyorum
  12. B

Farketmiyo sadece yeni sistemde win 10 çalıssın sorunsuz yeter ama her açılışta bios ugrastirmasin
  13. B

Elimde 2 sistem var 1.sinde win7 yuklu 2.sinde depolama aygiti yok 1.sini 2.sine aktarmak istiyorum ama biri intel biri amd ve intel eski amd yeni amd sistemde win yok hdd ye win10 kurup 2.sistemde temiz kurulum yapabilir miyim?
  14. B

2k 3k arası gpu önerisi varmi uzmeyen cs2 valo mc oynamak için

Öğrenciuim dusuk butce ile sistem topluyorum 2k 3k driver sorunu olmayan miningten bitmeyen sıkıntısız kart arıyorum
  15. B

Gigabayte a520 mk v2 anakarta r5 2600 çalışır mı anakart kapalı kutu

Donanim arşivinde 6k ya sistem videosunda uyumlu gözüküyordu tt da bazi kullanicilar da sorunsuz sekilde kullaniyor direk tak çalıştır olursa o işlemciyi alcam bütçe kısıtlı biraz
Geri