babuba1 isimli üyenin son içerikleri

1. B

rdr2 de düşük fps sorunu

Onda da kasıyor bende
  2. B

Rtx 4060 rdr 2 de kasıyor

Merhaba oyundayken GPU kullanımı 90. CPU ise 95 99 arası işlemcim Ryzen 5 7500F. Çoğu ayar yüksek ve ortada olmasına rağmen 60 65 FPS aliyor ama NPC'ler falan olan yerde 45'e kadar düşüyor ve oyundan atıyor. Çoğu ayarı denedim sürücü silip yükledim diskte yer açtım yine olmadı. Eskiden...
  3. B

Film icin 4k monitör önerisi

Monitörden önce 4k kalite veren site bulmanı öneririm ben aldım 1080 p dışında kalite yok
  4. B

4K Oyunda Hangi Ekran Kartı Daha İyi

9070xt
  5. B

GTA 5 Enhanced GTA 5 Premium Edition'un Yeni Görselli Hali Mi? Her Şey Eşit Mi?

Benim işlemci bostayken 50 derece normal mi
  6. B

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

Oldu teşekkürler
  7. B

Böyle oluyor
  8. B

Ya tıklıyorum ama sözleşmeyi enter ile onayladıktan sonra submit seçeneği mouse ile seçilmiyor bende mi sıkıntı var
  9. B

GTA v echanned veri aktarma

Merhaba GTA v echanned oyununa legacy surumdeki ilerlememi nasıl aktarabilirim? Ayarlardan denedim fakat herşeyi yaptıktan sonra sözleşmeyi onayla kısmı çalışmıyor. Sadece onayla diyorum bitir kısmı çalışmıyor. Bilen var mı ?
  10. B

Hikayeyi nasıl aktaracağım bı turlu olmuyor. FPS ise bende 80lerden 100lere çıktı ise yarıyor galiba
  11. B

Ryzen 5 7500f + Asus dual rtx 4060 oc sistem 32.7000 tl alınır mı?

Aynı sistemin 512 GB olan halini 27ye aldım geçen gün
  12. B

5700x işlemciye hangi ekran kartı?

13. B

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

4kye göre kötü ama normali ideal. Monitörün kaç inç benim 24 ama güzel oluyor ultrada
Geri