Arkadaşlar siz olayı yanlış anladınız adamlar zaten biz yeni oyun yaptık inanılmaz wow demedi ki , 12 yıllık oyunu güncel hale getirdiler o kadar 12 sene geçmiş eski kalmış oyunu rötüşlerle yenileştirdiler büyük fark bekleyen siz kendiniz oldunuz zaten üstelik oyun sahiplerine ücretsiz dağıttılar bunu bir nevi bakım yaptı adamlar daha ne yapsın.GTA 5 Enhanced GTA 5 Premium Edition'un Yeni Görselli Hali Mi? Her Şey Eşit Mi?
Hikayede ki ilerlemelerim online da ki ilerlemelerim vs vs onda da olacak mı?
DLSS 3 var sadece komple DLSS modu yok yani rtx herhangi bir kart ile açamazsınız.playstation versiyonu , bilgisayara uyarlanmış hali
artı olarak dlss , fsr , rtx var
Benimki 1080pde 6gb vram yiyor
O kadar fark yok. GTX 1650 bile rahat oynatabiliyor.Rockstar yine GTA Trilogy Definitive Edition da yaptığı salaklığı yapmaz inşallah...
Ama ben normalden devamke. 3060 mobile sistemle anca 130-150 FPS alıyorum High/Ultra'da.
Bir de bu enhanced edition'a geçiş yaparsam vay halime, laptop kıvranır herhalde sabit 60 FPS çıkaracak diye.
Valla? Epic Games'den alınan ile uyumlu mu?O kadar fark yok. GTX 1650 bile rahat oynatabiliyor.
Eve gidince bakayım olmadı... Ama bende herhangi bir indirme, güncelleme yok? Halen Premium Edition diye çıkıyor bende?Epic gamesdeki enhanced olanı indir, uyumlu.
Benim işlemci bostayken 50 derece normal mi