ben havit gamenote kb884l yi çok beğendim ekranli falan yorumlarida guzel bide aynı fiyatlarda gamepower eva 3 gordum sizce hangisi yada https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch bunuda alabilirim sizce hangisi
Geçen gün bilgisayarı temizliyim diye ekran kartını falan soktum işlemciyi soktum temizledim hepsini geri taktım sonra sorun oluşmaya başladı bilgisayar acildiktan 1 2 dk sonrakendi kendine kapaniyodu bende İnternette araştırdım bi ayarı kapadim internetten gorup bilgisayar çökmesi durumunda...
Laptop 3 e zor gider ps4 5 e gitse yine tutmuyo ben param oldukça değiştiririm içindekileri diye düşündüm
1730572198
Bence bu bütçeye göre en iyi imkan gibi duruyo
1730572336
Zaten hemen değiştirmiycem bi 2 yıl zaten baktim youtubedan valo 400 fps veriyo full ayarlarda ben zaten en dusuk...
Laptop düşündüğün gibi değil cs 1.6 kaldırmıyor bende bıktım artık oyun oynamak istiyom oyuzden bu pcyi düşündüm
1730571904
Bide bütçem kısıtlı diye param oldukça yenilerim gibi düşündüm
Merhabalar ben eskiden boks yapıyordum elim çatladı diye bıraktım şimdi geri başlamayı düşünüyorum ama fiyatı spor salonu fiyatına yaklaşmış bide benim kollarım ince yani zargana gibiyim biraz sizce spor salonuna mi gidiyim boksa mi boksta yaklaşık 1 yıl gittim