Bahadır19o3 isimli üyenin son içerikleri

1. B

God of ragnarok kratos farklı gözüküyor?

Merhaba arkadaşlar ragnarok oynuyordum her şey normaldi kratos sonradan böyle oldu anlamadım :) tipini nasıl düzelteceğiz.
  2. B

Yardım Wi-Fİ iyi çekmiyor uzak olmasından mı?

Hocam aynı sıkıntı bende de vardı. Sinyal güçlendirici aldım tp linkin sorunum çözüldü. Benim de yatak odasında çekmiyordu şimdi full çekiyor artı modemin dibinde verdiği hızı en uzakta ta alıyorum kayıpsız.
  3. B

Yardım Elektrik gittiginde pcde sorun oldugunu nasil anlariz

Abi gerçekten psu önemli. Afyonda oynuyorum yenilerde dandik psu vardı. NZXT aldım. Fazla para mı verdim acaba dedim dün akşam bi elektrik dalgalanması oldu. Elektirkler gitmedi ama ani yüksek voltaj değişimi oldu. Belki psu sayesinde bişey olmadı. O yüzden bu psu önemli
  4. B

Deepcol ak620 nasıl?

Arkadaşlar phantom spirit sipariş verdim. Nerdeyse herkes memnun. Hakkında olumsuz bir yorum da yok. Gelsin inşallah bakıp yorumu yapayim tekrar:)
  5. B

Deepcol ak620 nasıl?

Sağolun hocam kararım galiba phantom spirit herkes memnun
  6. B

9700x için Arctic Liquid Freezer III 360 vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE

Hocam ne yaptım thermalright phantom spirit aldın mı? Performansı nasıl
  7. B

Deepcol ak620 nasıl?

Biraz daha şaşır o zaman :)
  8. B

Deepcol ak620 nasıl?

Yani hocam o senin görüşün zevkler tartışılmaz. Sen seversin ben sevmem okey :)
  9. B

Deepcol ak620 nasıl?

Nefretim yok ki neden 3 4 derece için 6 7 bin daha ekstra vereyim?
  10. B

Deepcol ak620 nasıl?

Yani dediğim gibi sıvı soğutma istemiyorum :) rog rujin de olsa alıp takmam
  11. B

Deepcol ak620 nasıl?

Sıvı soğutma almayacağım. Çok bir esprisi yok sadece pahalı. Zaten elimde sıvı soğutma var. Onu satacağım.
  12. B

Deepcol ak620 nasıl?

Herkes bunu öneriyor. Peki ilerde üst düzey bir işlemci alırsam 9800x3d falan yine de iyi bir şekilde üstesinden gelir mi?
  13. B

Piyasa da ki 140 mm Hava Soğutucu Stok Sorunu

Konuyu hortlatıyorum ama frost commander bu kadar iyi mi?:)
  14. B

Deepcol ak620 nasıl?

Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan varmı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3d 9800x3d yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir amd işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum thermalright ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti...
  15. B

Hava sirkülasyonu hakkında sorum var?

Arkadaşlar Merhaba yakında anakart ve işlemci yükseltmesi yapacağım. Kasa ile beraber gelen fanlar dandik onları da değiştiricem. Sıvı soğutma yerine hava soğutma düşünüyorum. Böyle olunca üstteki mavi ile işaretlediğim yer boş kalacak. Oraya Asus tf120 fanından 3 tane sarı ile gösterdiğim...
Geri