Hocam aynı sıkıntı bende de vardı. Sinyal güçlendirici aldım tp linkin sorunum çözüldü. Benim de yatak odasında çekmiyordu şimdi full çekiyor artı modemin dibinde verdiği hızı en uzakta ta alıyorum kayıpsız.
Abi gerçekten psu önemli. Afyonda oynuyorum yenilerde dandik psu vardı. NZXT aldım. Fazla para mı verdim acaba dedim dün akşam bi elektrik dalgalanması oldu. Elektirkler gitmedi ama ani yüksek voltaj değişimi oldu. Belki psu sayesinde bişey olmadı. O yüzden bu psu önemli
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan varmı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3d 9800x3d yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir amd işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum thermalright ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti...
Arkadaşlar Merhaba yakında anakart ve işlemci yükseltmesi yapacağım. Kasa ile beraber gelen fanlar dandik onları da değiştiricem. Sıvı soğutma yerine hava soğutma düşünüyorum. Böyle olunca üstteki mavi ile işaretlediğim yer boş kalacak. Oraya Asus tf120 fanından 3 tane sarı ile gösterdiğim...